Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plastika nosa - spicka

Príspevok v téme: Plastika nosa - spicka
__alexis__

Ahojte. V lete som podstupila plastic. operaciu nosa, ale len hrbolcek. A chcela by som si dat zmensit aj spicku. Len chirurg mi vravel, ze so s spickami nie je sranda, lebo samoze stat, ze spicka moze spadnut. Sice jemu sa to este varaj nestalo, ale aj tak mam obavy. Boli ste niektora? Ste spokojna?? Mohli by ste mi popripade poslat foto?? dakujem. Vegance1@zoznam.sk

atalienka

jessika: no tak len nech presunú, aby ti to vyšlo. Oki tak zajtra večer. Hm to si už aj mohla ostať v BA ak by ťa robili v stredu, oki dobru noc

jessika

no to prave este neviem,slubili mi ze nieco zo stredy presunu a spravia mi to,ale to iba po telefone,tak uvidim co povedia ked tam pridem.ja totiz uz v marci potrebujem byt schopna ist medzi ludi a preto mam tak naponahlo.dakujem,tak zajtra,ale az vecer budem doma.pa

atalienka

jessika: jasne tak držím palce, som nevedela že už v stredu ideš na to:-O, no oki tak zajtra daj vedieť a držím palce...

jessika

ano aj ja som pisala gubovi,ale dodnes mi neodpisal a a ked som tam volala tak tiez mi povedali ze v maji a to uz budem zrejme mimo slovenska.dufam ze na stredu mi to vide.zajtra dam vediet.

atalienka

jessika: no asi máme toho dosť ale tiež mám také obdobie že ked sa darí dak sa darí a len sa pridáva. Tak šprtaj angličtinu - aj ja by som mala ale chuť mi chýba:-O, no tak na zajtra držím palce dúfam, že bude všetko oki, a daj vedieť ako si dopadla. No hej ja by som zase mala cestovať do B.B. takže ale v marci, vidíš ma napadlo že som písala aj Gubovi a ten mal volné už tento týžden ale volný operačný termín mal najskôr v máji čo mne je neskoro - potom pripadá jesen alebo zima:-O

jessika

ak ti to atalienka budu robit na nejakej klinike tak tym zabijes iba jeden den a ostatne sa mozes kludne ucit.ja mam tiez toho dost a musim to nejako prekombinovat a to nehovorim o tom ze koli tomu budem musiet letiet do BA.uz zajtra valim na konzultaciu.drzim palce aj ja chodim do prace a momentalne este sprtam anglictinu.