Ahojte. V lete som podstupila plastic. operaciu nosa, ale len hrbolcek. A chcela by som si dat zmensit aj spicku. Len chirurg mi vravel, ze so s spickami nie je sranda, lebo samoze stat, ze spicka moze spadnut. Sice jemu sa to este varaj nestalo, ale aj tak mam obavy. Boli ste niektora? Ste spokojna?? Mohli by ste mi popripade poslat foto?? dakujem. Vegance1@zoznam.sk
Plastika nosa - spicka
Laura S: neviem preco to nejde poslat...dam iny mail: PASCALLE@azet.sk ...este sa chcem opytat ci to skracovanie spicky zmenilo vyraz tvare z predu...dakujem za odpovede :)
eeja
po prvej operacii som mala normalne tampony ( 2 dni ) a potom mi ich vybrali. Vobec to nebolelo a na dychanie ustami si v rychlo zvyknes, aj ja som mala strach, ale v pohode sa to da zvladnut...
Ked mi odstranovali hrbol, bola som odstavena na 2 tyzdne,pri druhej operacii mi upravovali iba spicku a do prace som isla po 7 dnoch.Po operacii si odstavena kvoli dlahe a modrinam...Inak by si mohla fungovat hned :o)
LauraS
lebo si neviem predstavit len dychat nosom,je to neprijemne....no to si mala dobre,ale nie vsade su take tamponady gelove :( a na kolko ta to vyradilo z prace?
atalienka
po operacii som bola na kontrole o 7 dni( dali mi dole naplaste ) a potom o 3 mesiace a potom uz vobec...
jessika
po operacii spicky nie je potrebna dlaha, ja som po operacii spicky mala iba prelepeny nos leukoplastmy, ktore mi odlepili o 7 dni, takze pohoda :o)
alexis
po prvej operacii ( kost ) som nemala ziadne bolesti, ale velmi vela modrin a po druhej operacii ( spicka nosa )som mala iba zopar modrin a tiez ziadne bolesti.Po prvej operacii som mala 2 tyzdne dlahu a po druhej som mala iba 7 dni prelepeny nos leukoplastmy.
alexis
skusala som ti poslat viackrat fotky na mail, ale stale mi prichadza sprava o nedoruceni. Nemas nahodou plnu schranku?
atalienka
ja som bola na operacii u Dr.Kovaca v BB, robil mi pred pol rokom spicku nosa a bola som veeeeeelmi spokojna, aj s pristupom personalu. Vrelo odporucam :o)
eeja
preco mas strach z tamponady? Ja som bola na operacii nosa v B. Bystrici u Dr. Kovaca a on mi dal specialnu tamponadu, cez ktoru som mohla normalne dychat a vobec ju nebolo potrebne vyberat, postupne som ju vysmrkala von...Mala taku akoby gelovu konzistenciu...
eeja: nebola som konkretne v KE ale v Saci. Nerobili mi prepazku, len hrbol a tamponadu mi dali hned na druhy den rano dole :)
atalienka: no tak ti drzim prsty :) ja neviem co mam robit, niekedy som 100% presvedcena ze to chcemm inokedy ze mi to ani netreba, ale viem ze keby bol o cosi kratsi...iba kusticek..tak by bol krasny :)) vzdy mi to bude vrtaty v hlve a urcite sa napokon na to dam :)