Ahojte. V lete som podstupila plastic. operaciu nosa, ale len hrbolcek. A chcela by som si dat zmensit aj spicku. Len chirurg mi vravel, ze so s spickami nie je sranda, lebo samoze stat, ze spicka moze spadnut. Sice jemu sa to este varaj nestalo, ale aj tak mam obavy. Boli ste niektora? Ste spokojna?? Mohli by ste mi popripade poslat foto?? dakujem. Vegance1@zoznam.sk
Plastika nosa - spicka
no ano, ale on vravel ze to radsej robi na dvakrat :)
atalienka: odpisala som ti na mail...a trochu som sa rozpisala :DD
alexis: hm, ale je to aj paradox, že vlastne si išla s tým, že chceš si dať spraviť ten hrbolček - mohol ti teda doktor poradiť, že ked úpravu tak kompletku. Ak doktora nepovieš aspon mesto, nebolo to v B.B. že? :-O
atalienka: no prvykrat ked som sa videla, tak mi to pripadalo uplne divne...ako moj stary nos len bez hrbolceka, ja som cakala uplne iny novy nos...
jessika: hm tak asi sa tomu nevyhnem, ale áno chodím už do práce,a neviem ako by som to skĺbila. 3 týždne je dosť a to v máji končím VŠ, takže musím byť fit. Dalo by sa s tým aj učiť? Alebo nie
alexis:
hm a u koho si vlastne bola na tej operácii? A vlastne ešte otázka, že zmenil sa ti nos celkovo, alebo si ho taký mala a len ten hrbolček ti odstránil
nemala som vybocenu kost,iba tu prepazku.ked mi to robili tak som este chodila do skoly takze mi nevadilo ze som 3 tyzdne mimo.ak pracujes tak to je uz horsie.zajtra sa idem informovat k lekarke ci sa na to vztahuje pn alebo si musim vziat dovolenku,kedze spicka je esteticky zakrok.nastastie pri spicke zevraj nieje dlaha,iba nejake prelepenie na 7 dni,a urcite tam ani nevzniknu take modriny,kedze ti nelamu kosti.
alexis: idem pozrieť
atalienka: uz som ti poslala :)
kokos, to myslíš vážne, že ti museli zlomiť nos? mala si vybočenú aj kosť? lebo ja mám kosť normálnu ale vnútornú prepážku mam krivú - no to som sa teda nepotešila:-O, ale ked hovoríš, že sa to dá zvládnuť, do kelu tak hadam hej. No nič moc. No a 3 týždne si bola vlastne mimo život? Kokso tak to nebude len tak:-O