Ahojte. V lete som podstupila plastic. operaciu nosa, ale len hrbolcek. A chcela by som si dat zmensit aj spicku. Len chirurg mi vravel, ze so s spickami nie je sranda, lebo samoze stat, ze spicka moze spadnut. Sice jemu sa to este varaj nestalo, ale aj tak mam obavy. Boli ste niektora? Ste spokojna?? Mohli by ste mi popripade poslat foto?? dakujem. Vegance1@zoznam.sk
Plastika nosa - spicka
atalienka:ja tiez zvazujem kovaca alebo cervena z bb.newem sa ete rozhodnut,ty mas ake info o kovacovi?
jessika: no hej idem ku Kováčovi do B.B. počula som dosť dobré info, takže som sa k nemu nahlásila, mohla som isť aj ku Gubovi do BA ale tam som si rozmyslela lebo má volný termín v máji a ja mám štátnice - externe. Takže to nepripadalo do úvahy a takto by som si pomohla aj s PN.
preco v lete nie je dobre ist?
atalienka:bola som u Brozmana v Karlovej vsi.je to velmi mily starsi pan.nasi nevedeli vobec o nicom,lebo by ma odhovarali,ako mama ked mi povedala a to naco,ved mas pekny nos.on ma fotil pred zakrokom,ale ja som na to zabudla,mam fotky iba z predu pred operaciou,ale dnes uz ma oco fotil,vyzeram hrozne.neviem ci ti on vypise pn,lebo to je tvoja volba ist na operaciu a zrejme to kazdy riesi dovolenkouskus radsejtu obvodnu.v lete nie je dobre ist na nieco taketo,najlepsie na jar,takze si si vybrala dobry termin a aj tu narkozu.ku komu ides ty?
jessica blahozelam, ze to mas za sebou.a dala si si len spicku ci aj kost? bo ja cem iba spicku a sa boji strasne..
no naši vedia, ale asi pôjdem k nim po zákroku, lebo doma sa nechcem ukazovať. Dal mi termín na polku apríla takže ja idem za 2 mesiace. Ale budem v narkóze, takže asi podla toho čo si písala je to dobr rozhdnutie:-O, lebo neviem ani ako to bude prebiehať. JA som myslela že doktor vypíše PN, hádam nechce aby si taká bola schopná ísť do práce, no asi sa aj ja tak dohodnem s mojou lekárkou. V práci som oznámila, že budem dlhšie PN, no tak ale čo už. A v lete to nehrozí byť zavretá doma........no nie?
jessika: no a Vaši asi ani nevedeli čo ideš spraviť, že? No ale hlavne že už máš pokoj. No zajtra budeš asi fajn, som videla fotky baby - fotila sa každý den po zákroku, no pohlad nič moc. A vlastne u koho si bola? Aj si sa odfotila?
vcera som si nestihla z banky vybrat peniaze a tak som dnes rano musela poprosit rodicov nech mi pozicaju.povedali mi ze ci mi sibe a mama si myslela ze idem na potrat a tak som bola nutena im prezradit ze idem s nosom.ja som to totiz uspesne tajila,vedel o tom jedine moj priatel.no a nakoniec mi tie prachy dali a tatko ma tam este aj zaviezol,tak preto som isla hned dom,lebo ma tam cakal.som rada ze uz som doma,v nemocnici by som to tazsie prezivala.staraju sa o mna ako o babatko.mam dlahu a tamponadu mi vyberu az v pondelok,ale nevadi radsej nech je to spevnene,toto uz je nic oproti tomu zakroku.nic ma neboli,ale stale mi to po troske krvaca.uz sa objavuju postupne aj krasne fialovo -modre monokle.poprosila som moju doktorku ci by mi to nemohla vykryt marodkou aj ked je to viac-menej esteticky zakrok a suhlasila,takze som pn min.na dva tyzdne.
no tak ale pravdu nečakala som že toto popíšeš, ja že napíšeš že všetko bolo super:-( . Dúfam, že teraz ťa to nebolí, no uvidíš ako budeš vyzerať zajtra. A to ti dal určite dlahu, však? No ak sa budeš lepšie cítiť tak daj vedieť ako sa máš. Určite na dnes máš dosť. No asi máš aj PN, takže si oddýchni a drž sa zatial dobru nocku.
jessika: kokso, no najprv super že máš už za tým, ale to vážne si sa tak trápila? No tak nič moc, a už si aj išla domov? Ja že si ťa tam nechá aspon do zajtra.