Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plastika nosa - spicka

Príspevok v téme: Plastika nosa - spicka
__alexis__

Ahojte. V lete som podstupila plastic. operaciu nosa, ale len hrbolcek. A chcela by som si dat zmensit aj spicku. Len chirurg mi vravel, ze so s spickami nie je sranda, lebo samoze stat, ze spicka moze spadnut. Sice jemu sa to este varaj nestalo, ale aj tak mam obavy. Boli ste niektora? Ste spokojna?? Mohli by ste mi popripade poslat foto?? dakujem. Vegance1@zoznam.sk

--alexis--

jessika: gratulujem k novemu nosteku :) dufam ze budes spokojna...a sa cudujem ze ti robili v lokalke :-O tam kde som bola ja robia vsetky druhy len v celkovej pokial viem aj ked si niekto da len prepazku....fuuuha musis byt na seba hrda ze si to zvladla :)

atalienka

jessika: no fajn, aspon si sa vyspala:-O, ale nie, no a ako vyzeráš? Hrozne, alebo sa to dá....a čo si dáš na opuchy? Ževraj je nejaký gel dobrý na takéto veci

jessika

dakujem Laura S,niektori doktori nechcu robit aj kosti v lokalke,lebo nemaju skusednosti,alebo sa asi boja,ale da sa to lebo mne robili uplne vsetko,co sa len s nosom da,len som si to poriadne odtrpela.on ma na to upozornoval,ze to bude obrovsky tlak,ale nemyslela som si ze az taky brutalny a neznesitelny pocit to bude.dali mi lieky na upokojenie aj proti bolesti a zapalu,ale aj tak som bola plne pri vedomi a citila som vsetko,a to mi dali najmenej 12 vpichov na umrtvenie.to si stastny clovek ked si na to nepamatas :}

jessika

cauky atalienka,noc bola kludna,spala som vyse 12 hodin a ze som poriadne chrapala:}}mala som poriadne suche usta,pery a jazyk,co je normalne.je mi fajn,len obcas mam pocit ze sa mi da kichnut a to je neprijemne.vobec mi nechuti jest,kedze nic necitim,aspon schudnem.monokle sa zvacsuju,ale zato sa mi uplne vycistila plet,tak som rada.

Laura S

jessika

wow, mas moj obdiv, ja by som si nos v lokalke robit nedala. Moj doktor povedal, ze v lokalke nie je dobre operovat nos, lebo ukony, ktore ti robia su vraj obmedzene, vraj ti nemozu robit s nosom vsetko to,co pri narkoze.
Inak, tebe nedali ziadne upokojujuce lieky? To si bola pri plnom vedomi?????
Ja som bola pred 2 mesiacmi na operacii hornych viecok v lokalnej anestezii, ale mne dali morfium a vobec som tu operaciu nevnimala, nic si z nej nepamatam, takze pre mna to bol dobry zazitok...

Laura S

pls

ja som bola na operacii v lete ( koncom jula ) a vsetko bolo v pohode, akurat som sa musela po operacii vyhybat priamemu slnku, kvoli opuchom - teplo zvacsuje opuchy...

jessika

atalienka tak ti drzim palce,nech dobre dopadne operation aj statnice.zajtra ti dam vediet ako som prezila noc a ako vyzeram.dobru nocku

jessika

ahoj elit,dakujem.mne robil upln e vsetko,cize posuval prepazku,vysekaval bocne kosti a upravoval chrupavku v spicke.bolo to strasne,ale ak ides iba na spicku tak to sa da urcite zvladnut,netreba nad tym moc rozmyslat,ale dat sa na to.urcite to bude stat zato.

atalienka

gracia: ahoj ja mám len dobré info na Kováča, tak preto som sa prenho rozhodla. Zatial nikto nanho nič zlé nehovoril, možno to budem prvá ja:-O