Ahojte. V lete som podstupila plastic. operaciu nosa, ale len hrbolcek. A chcela by som si dat zmensit aj spicku. Len chirurg mi vravel, ze so s spickami nie je sranda, lebo samoze stat, ze spicka moze spadnut. Sice jemu sa to este varaj nestalo, ale aj tak mam obavy. Boli ste niektora? Ste spokojna?? Mohli by ste mi popripade poslat foto?? dakujem. Vegance1@zoznam.sk
Plastika nosa - spicka
nie, ked chces spicku spravia len spicku, je to na tebe. Máš takú prácu že viac ako týžden nemôžeš byť pn?
palinka: no ja idem Kováčovi, prečo si sa ty prenho rozhodla?
ja nad kovacom abo cervenom -z bb
ja tak strasne necem pristupit na lamanie tyx kosti ale zacimam mat pocit ze bez toho to nepojde, no vtedy asi vycuvam.ty koho zvazujes?
palinka: podla mna jasne že môžeš odmietnuť je to len na tebe, ja si chcem dať spraviť prepážku, vnútornú je vybočená do strany a popri tom tiež špičku nosa. Uvidím čo mi povie doktor, ty nad kým uvažuješ?
ak mi doktor navrhne ze treba upravit aj kost, nemozem to odmietnut a povedat ze cem len spicku?bo ja mam maly hrbolcekale ja s nim nic necem robit..ja mam ale spicku ako taky zemiak,takze ta je hlavna.a nemozem byt dlho na pn,
palinka: ja som ešte nebola, takže ti neporadím, ale čo hovoria kočky tak to je len týžden s leukoplastami. Ak ti nenavrhne doktor, že treba upraviť kosť, čo je tiež možné
babky, prosim vas ked si chcem dat spravit len spicku to tiey tak strasne opuchnem a nemozem 2tyzdne chodit do prace?
jessika: ahoj no dneska mi volala mamina že jej známej tiež operovali nosnu priehradku a aj robili nos, ale že už v živote by sa na to nedala, že ju to bolelo, aj že bolelo nejaký preplach či čo, a asi rok mala problémy. Uplne ma s tým dorazila, lebo nikde kočky nehovoria o tom, že by ich to potom bolelo. Ako to vlastne teda je?
ahoj alexis,som stastna ze to mam za sebou.robili mi to v lokoalke lebo to bola moja poziadavka.chvilami som myslela ze uz vazne nevydrzim a preto dufam ze to aspon bude super vyzerat,ked uz som si prezila to mucenie.drzim palceky vsetkym co sa na to odhodlaju.
vyzeram hrozne,oco ma vola zena s maskou:}na opuchy si prikladam iba ladove obklady.uz sa tesim ked mi vyberu tamponadu,nastastie nie je taka velka ako ta co som mala na prvej oper. a vidim si aj spicku nosa a je presne tam kde som si ju predstavovala,taka akurat:}citim ako sa to hoji lebo ma to pod dlahou zacina obcas svrbiet.neviem akz je gel na tie monokle ale oni same zmiznu behom par dni.zajtra sa este zvacsia,pozajtra budu zlte a dalsie dni sa uz zacnu stracat.