Plastika nosa - spicka

Príspevok v téme: Plastika nosa - spicka
__alexis__

Ahojte. V lete som podstupila plastic. operaciu nosa, ale len hrbolcek. A chcela by som si dat zmensit aj spicku. Len chirurg mi vravel, ze so s spickami nie je sranda, lebo samoze stat, ze spicka moze spadnut. Sice jemu sa to este varaj nestalo, ale aj tak mam obavy. Boli ste niektora? Ste spokojna?? Mohli by ste mi popripade poslat foto?? dakujem. Vegance1@zoznam.sk

jessika

este mam tamponadu do pondelka.aj ja som sa bala aby som nemala nos ako prasiatko,ale mam taky dojem ze sa nemusim bat.zatial sa mi to paci.

jessika

atalienka,neboli ma to,len stekli a kazdu chvilu sa mi da ako keby kichnut,tak sa rychlo pozrem do svetla a rozdycham to.ked uz budes spat tak si daj urobi kompletku pretoze potom mozes lutovat a ako mne povedal doktor,ze by som tu spicku mala potom smiesne uzku a neumernu k tym hrubym kostiam.nemaj zly pocit,to bude fajn.ja som strasne happy ze uz sa nebudem hanbit niekde sediet s profilu,a celkovo mi to strasne zjednodusi existenciu.

jessika

ahoj palinka,aj ja som chcela iba spicku,ale lekarovi som povedala ze mam zaujem o korekciu nosa aby som vedela co mi povie on.a on mi povedal ze to musi cele vysekat a urobit nanovo,tak som suhlasila,lebo on sa tomu predsa len rozumie,aj mi to pekne vysvetlil a nakoniec som rada ze mi robil aj kosti,nech uz to je cele pekne,ked uz som sa na to dala.

atalienka

jessika: si tu? Super, vieš čo normálne som mala pochybnosti, lebo totálne ma ani nie vystrašila, ale zlý pocit som mala. Mne tiež má robiť vnútornú prepážku, ale beriem to že ked budem spať tak nech robí a ako som videla nos, chcela som upraviť špičku, ale neviem asi mam naširoko kosti, tak ma asi rozbabre na kompletku. len dufam, že to spraví dobre a nie že mi to bude vidieť že mám spravený nos, niektoré baby majú hrozne úzke dierky, alebo do hora, alebo moc natenko a vyzerá to strašne neprirodzene. Super že sa to hojí a ešte máš tamponádu? A nebolí ťa to?

jessika

ahoj atalienka,o ziadnom preplachu som nikdy nepocula,mozno mala nejake problemy s hlienami.to ju museli riadne dodrbat ak ju to este rok potom bolelo,ale skor si myslim ze mala este nejake ine problemy.ja sa mam fajn,uz sa neviem dockat pondelka.myslela som ze dnes sa monokle este zvacsia,ale oni uz pekne zozltli a vidno ich uz iba zblizka.a plet mam fakt velmi peknu,ako keby som mala makeup.aj ked mam dlahu uz teraz vidim ze ten nosik je malicky a vyzeram ovela mladsie-ako dievcatko,comu sa strasne tesim,lebo som neznasala,ked mi ludia typovalai o 5 az 10 rokov viac ako mam a ja viem ze to bolo koli tomu debilnemu nosu.

palinka

ja som cital o nom len to dobre, a vlastne aj o cervenovi, myślim ze su najlepsi v ramci stred-vychod slovenska..ale nejake blizsie info nemam, si bola na konzultacii?ja mam o 3 tyzdne