Ahojte. V lete som podstupila plastic. operaciu nosa, ale len hrbolcek. A chcela by som si dat zmensit aj spicku. Len chirurg mi vravel, ze so s spickami nie je sranda, lebo samoze stat, ze spicka moze spadnut. Sice jemu sa to este varaj nestalo, ale aj tak mam obavy. Boli ste niektora? Ste spokojna?? Mohli by ste mi popripade poslat foto?? dakujem. Vegance1@zoznam.sk
Plastika nosa - spicka
kristulicka,bola som u Brozmana v Karlovej vsi,kompletka 20 000.
ahojte..chcela by som si dat plastiku nosa,ale nie len spicku.ma to niektora za sebou?kolko ste za to dali a u akeho doktora ste boli..v ramci BA..?
jessika: ďakujem práveže vyzeráš super, fakt na to že to bol 3 den tak vážne je to totálne rozdielne ako na tej stránke. Toto je fajne, tak len dúfam, že to už bude len lepšie a lepšie. Nevyzerala si zle, ja som ten nos predtým nevidela z boku, takže neviem to posúdiť, ale ak si sa ty zle cítila tak potom je to oki. Som zvedavá ako to budeš mať ak to už bude bez dlahy a leukoplastov. Tamponádu si myslím spomínala, že ti ju dajú v pondelok dolu, tak to už bude lepšie, nie? DAj vedieť ako sa cítiš dneska.
atalienka,tak uz sa mi to podarilo.poslala som ti dva maily,nezlakni sa ako teraz vyzeram v tom prvom maily,pod nosom mam na tom leukoplaste zaschnutu krv a nie som tam ani namalovana.ten druhy tam som pred operaciou,ale iba s predu,lebo ine nemam,ten nosisko bol hrozny vsak?
atalienka,nejde mi to poslat na ten tvoj mail,ze vraj nie si k dispozicii.nemas inu adresu?
jasne, to bude super, máš aj pred? môžeš na rodinkaf4@gmail.com ďakujem si zlatá
teraz som sa fotila a som tam iba velmi zlta okolo oci,ale krvave ich nemam,ale kazdemu to inak asi zvlada ta tvar.ako som ti uz pisala prvy krat som mala hrozne oci,asi mi viac doblizili.mozem ti poslat nejake moje fotky ak chces,hm?
jessika: a chcem sa ešte opýtať, nemáš krvavé oči a tak? Proste len si žltá:-OO, lebo som teraz pozerala na stránkewww.plasticka-chirurgie.info a to je hrôza, môžeš tam zabehnuť apovedať mi či aj ty tak vyzeráš? Ďakujem to pre predstavu
ano,ked povedal ze musi aj kosti tak som suhlasila a bola som aj rada,lebo viem ze neskor by som zasa vymyslala o dalsom zakroku.nemam si ako kychnut,ked mam tie tampony,ale to je normalny pocit,mala som to aj pri prvej operacii.ja sa tiez cudujem ze uz odpucham,lebo pri prvej som to mala vyse tyzdna strasne modre a krvave.asi to bude tym ze si na to prikladam zamrznute veci.jest by som mohla ale nechcem,lebo kebysom hryzla tak by sa mi hybali vsetky kosti,tak mi radsej varia iba kasicky,pudingy a hlavne vela pijem aby som nedostala horucky.vlastne mi ani moc nebere,lebo nic necitim.
jessika: jasne, dám kompletku, ale ak ti to povedal, že by to bolo nesúmerné tak vlastne si si dala spraviť aj tie kosti, že? A nemôžeš si kýchnuť? Som rada, že ťa to nebolí lebo tá pani fakt ma doraźila, ale ešteže to tu mam z prvej ruky ako sa hovorí. A teraz vlastne kokso ved ty si len 3 dni dnes po zákroku a už odpúchaš? Super, a môžeš vôbec jesť ked mas tampony?