Plastika nosa - spicka

Príspevok v téme: Plastika nosa - spicka
__alexis__

Ahojte. V lete som podstupila plastic. operaciu nosa, ale len hrbolcek. A chcela by som si dat zmensit aj spicku. Len chirurg mi vravel, ze so s spickami nie je sranda, lebo samoze stat, ze spicka moze spadnut. Sice jemu sa to este varaj nestalo, ale aj tak mam obavy. Boli ste niektora? Ste spokojna?? Mohli by ste mi popripade poslat foto?? dakujem. Vegance1@zoznam.sk

jessika

no jasne atalienka,to som cela ja ,stale s niecim nespokojna,ale nos bola pre mna priorita a teraz budem urcite stastna.zajtra sa ozvem ako si zijem.pa

atalienka

jessika: aha dobre vedieť len keby dám víno do seba tak určite narazím s nososm:-OOO, no dúfam, že to fakt aj tak bude ako hovoríš, a uvidíš budeš mať fajnový nos, len aby si si potom nenašla zase nejakú chybyčku krásy

jessika

atalienka ani tomu sama este neverim ze ked mi to daju dole tak konecne budem vyzerat ako clovek,bez big nosa.joj,moc sa tesiiim.do piatich dni budes urcite v pohode,ked si budes davat obklady na opuchy.ja uzivam kazdy den beta karoten,tak mozno preto sa ta tvar tak rychlo lieci.a je dobre uzivat aj vapnik aby sa ti to dobre zrastlo,ale ja si dam radsej pohar vina:}}

keituskaaaa

ahojcek chcem sa spytat ze ked si dam operovat len makke casti tiez budem mat tu tamponadu alebo sadru alebo co? a ak ano ako dlho? budem tiez opuchnuta a bude to boliet ? dakujem

atalienka

jessika: ale to je fajn ked už dneska si v pohodke, a uvidíš za chvílu bude pondelok, teda tebe to ide asi hrozne pomaly, al predchvílou si išla na konzultáciu a už máš za tým.... super že si na 4 den v pohode ja sa budem musieť dať ako tak dokopy do 5 dní dúfam, že potom to vyzerá tá tvár v pohodke

jessika

kristulicka,este mam dlahu,ale urcite vyzera lepsie ako pred tym.brozman je starsi pan a podla mna ma vela skusenosti a vie co robi.

jessika

atalienka:bohaca uz nech je pondelok,dnes mam kriticky den,nic ma neboli ale som strasne nervozna,lebo som nachladla,citim ze sa potrebujem vysmrkat a nemam kade,iba mi to trosku kvapka a strasne na to zurim.ja som nemala moc velky ani hrbaty nos z profilu,ale bol proste taky hruby,co mozes vidiet s predu a spicka sa mi zdala byt dlha.vcera som bola poriadne zlta,ale dnes uz je to minimalne.