Ahojte. V lete som podstupila plastic. operaciu nosa, ale len hrbolcek. A chcela by som si dat zmensit aj spicku. Len chirurg mi vravel, ze so s spickami nie je sranda, lebo samoze stat, ze spicka moze spadnut. Sice jemu sa to este varaj nestalo, ale aj tak mam obavy. Boli ste niektora? Ste spokojna?? Mohli by ste mi popripade poslat foto?? dakujem. Vegance1@zoznam.sk
Plastika nosa - spicka
atalienka: som tu.
ano
palinka: si ešte tu ?
atalienka,prepac, mne sa vcera nedalo ist na net.ak by si chcela napis mi mail na atika11@pobox.sk
kedy si sa objednavala na konzul.ku kovacovi? newes nahodou kedy by nam po konzultacii mohol dat termin na operaciu?bo ja by potrebovala cim skor..a neviem akodlho to trva u neho.papa
no tak to by som si aj dala..ja si radsej pospinkam :)
atalienka,urcite mi das za pravdu ze nie je nic zle na tom ked sa clovek o seba stara a zdokonaluje sa,nemam rada zanedbanych ludi,ktorym to je jedno.aj tebe dobru nocku.
jessika dakujem ti velmi pekne.moc si mi pomohla..tak teda skusim jeho.
jessika: jasne, oki, aj naši mi hovoria, že ja si vždy niečo nájdem,:-OO, asi to tak má byť
Tak sa drž a zajtra sa ozvi čo a ako dobru nocku
neviem preco to tam naskocilo dva krat,nevsimajte si to.
atalienka ani tomu sama este neverim ze ked mi to daju dole tak konecne budem vyzerat ako clovek,bez big nosa.joj,moc sa tesiiim.do piatich dni budes urcite v pohode,ked si budes davat obklady na opuchy.ja uzivam kazdy den beta karoten,tak mozno preto sa ta tvar tak rychlo lieci.a je dobre uzivat aj vapnik aby sa ti to dobre zrastlo,ale ja si dam radsej pohar vina:}}