Ahojte. V lete som podstupila plastic. operaciu nosa, ale len hrbolcek. A chcela by som si dat zmensit aj spicku. Len chirurg mi vravel, ze so s spickami nie je sranda, lebo samoze stat, ze spicka moze spadnut. Sice jemu sa to este varaj nestalo, ale aj tak mam obavy. Boli ste niektora? Ste spokojna?? Mohli by ste mi popripade poslat foto?? dakujem. Vegance1@zoznam.sk
Plastika nosa - spicka
nie ja som z NR
palinka: ano on len v narkoze, že v tedy to vie spraviť poriadne. Takže neviem on lokálku nerobí mne povedal že od 17 -20 tisíc korun, som zvedavá čo povie ale ked ma uvidí, no neviem...je to dosť penazí, ale zase neni to nemožné
atalienka,a ty si z bb?
on iba uplnu narkozu?fiha, ked ja chcela len tu spicku, ja myslela ze to staci len lokalna?a kolko to bude asi stat? newes ake ma ceny?
palinka: no neviem okolie hm. Aj mne povedali naši že mi šibe:-O, tak to je asi v poriadku, ale ja som zase tvrdohlavá takže pôjdem aj keby neviem čo hovorili
palinka: no ved vyskušaj, mne dal tento termín ako najskorší možný. Možno ti to bude vedieť posunúť, ja chcem ísť len ku Kováčovi, mám dobré ohlasy nanho. Takže nebudem špekulovať a uspáva inak uplne v narkoze. To ti nevadí? Niekto sa nechce dať uspať
joj, len ja zacinam mat pocit, ze mi povie, ze treba upravit aj kosti a tosa potom asi zblaznim..moji rodicia to ane nevedia, ani im to nechcem povedat, nikdy by nesuhlasili,a moj priatel povedal, ze sa so mnou rozide ak tam pojdem, potom uznal, ze to prehnal, no nesuhlasi s tym.takze potrebujem to cim skor a naryxlo bo asi vycucam pod vplyvom okolia
ja som to chcela absolvovat ete v marci, preto zvazujem ze zavola zajtra rano aj cervenovi a skusim sa spytat na jeho terminy..idem skusit napisat mail aj kovacovi, ze mam konzultaciu na 17.3., ci sa to neda presunut..
palinka: vieš ja som mu napísala mailika, že by som u nho chcela konzultáciu a čo by som chcela. Odpísal mi že nech sa objednám. Objednali ma na konzultáciu asi pred 2 týždňami na 13. marca, takže doba na konzultáciu je asi mesiac, a aj som mu napísala, že by som bola rada, keby ma zapísal aj na operačku čo najskôr, lebo keby prídem v marci na konzultáciu, tak sa mi vlastne termín posunie. Tak som mu vysvetlila že to potrebujem v apríly a dal mi termín na 14.04. čiže ale nemôžeš mať menštruáciu, teda ževraj ku koncu to nevadí, ale začiatok. Odpísal bol zlatý, uvidím čo bude na konzultácii. A ty to na kedy potrebuješ?
atalienka:ty tu uz asi nie si, vsak?