Ahojte. V lete som podstupila plastic. operaciu nosa, ale len hrbolcek. A chcela by som si dat zmensit aj spicku. Len chirurg mi vravel, ze so s spickami nie je sranda, lebo samoze stat, ze spicka moze spadnut. Sice jemu sa to este varaj nestalo, ale aj tak mam obavy. Boli ste niektora? Ste spokojna?? Mohli by ste mi popripade poslat foto?? dakujem. Vegance1@zoznam.sk
Plastika nosa - spicka
no to ani neviem či sa za konzultáciu platí do kelu, toto som sa neopýtala ale peniaze si určite zoberiem. Ale ak máš pocit, tak sa na to daj, neviem. Možno fakt ti urobí len špičku a to máš len náplaste a za týžden si oki
nie, to sa ho všetko spýtam na konzultácii, tak uvidím, čo povie, ja som tiež chcela upraviť špičku z tej estetickej stránky, ale myslím, že tiež to bude asi musieť celé dať do poriadku. Som tiež zvedavá čo povie, ved potom dám vedieť a ty si odkial?
noja som zvedava ci saa na to odhodlam?ta konzultacia tiez nieco stoji, vsak?
takze nejake 3 tyzdne, vsak?
a nevravel ti ako dlho musis byt po operacii doma?
ja neviem:-( , dúfam, že nie dlho, ale som si povedala, že kašlem na prácu, lebo nemám žiaden mesiac že je menej roboty, tak je to jedno a zase pracujem s ludmi tak nemôžem byť obviazaná. Počítam že tak 3 týždne aby som nemala dlahu ak mi dá, lebo myslím,že po 2 týždnoch sa dáva dolu, a potom asi týžden alebo viac to neviem su leukoplasty
no ja myslím že áno, lebo som mu písala, že by som rada vedela približne cenu aby som sa vedela zariadiť, tak podla mna zo všetkým
to ti poslal mailom tieto info? a s akou dlhou rekonvalescenciou pocitas?
bo ak by ma tomalo vyjst do 20 000so vsetkym tak to nie je take zle..
a v cene je uz aj narkoza?