Ahojte. V lete som podstupila plastic. operaciu nosa, ale len hrbolcek. A chcela by som si dat zmensit aj spicku. Len chirurg mi vravel, ze so s spickami nie je sranda, lebo samoze stat, ze spicka moze spadnut. Sice jemu sa to este varaj nestalo, ale aj tak mam obavy. Boli ste niektora? Ste spokojna?? Mohli by ste mi popripade poslat foto?? dakujem. Vegance1@zoznam.sk
Plastika nosa - spicka
ajoj atalienka
cauky atalienka,tak dnes mam posledny den tamponadu.tak moc sa tesim,ked mi to zajtra vyberu.bude mi to urcite cele prevezovat tak si konecne uvidim ten moj novy nosik.potom ti napisem ci som spokojna.drz palce.
hm, to už je na tebe. Čo som ja nurila tak mi vyšiel on a potom Guba. Neviem v tomto ti neporadím, len ti môžem povedať ako ja budem spokojná alebo nie. Musím teraz končiť, môžme hodiť niekedy zase pokec, tak zatial sa maj a peknú nedelu
som ti napisal predtym aj moj mail tak ak budes mat nieconove mozes mi aj tam napisat
nic nega som prave nepocula ani na jedneho, tak preto..
ja som z banskej bystrice, preto ja ete zvazujem aj Novamed, to je take sukr.stredisko, kde je tiez jeden dobry plast.chirurg, a on robi aj v lokalke, no cenovo je to potom drahsie..
práve som to poslala:-O, tak ty to máš super, si priamo odtial. To je fajne, ja sa budem trepať, ale nevadí som si zistovala a vyšiel mi ako najlepší, tak uvidím hádam to nebudem lutovať. A ked si z B.B počula si nanho aj niečo negatívne?
no jasne, ak nepôjdeš skôr ako ja:-O, uvidím čo mi povie, a som bola aj milo prekvapená že v apríly mal volné, to mi dobre padlo. Ved sa ohlas potom že či ti dal skorčí termín a odkial si vlastne? Tiež asi budeš cestovať pravda?
ja som z bb
atalienka, budem rada ak mi po tvojej konzultacii napises vsetko co ti vravel, ja som mu prave napisala mail s prosbou o skorsi termin,tak uvidim co mi napise, a ja myslimze nejakyx 500sk bude ta konzultacia