Ahojte. V lete som podstupila plastic. operaciu nosa, ale len hrbolcek. A chcela by som si dat zmensit aj spicku. Len chirurg mi vravel, ze so s spickami nie je sranda, lebo samoze stat, ze spicka moze spadnut. Sice jemu sa to este varaj nestalo, ale aj tak mam obavy. Boli ste niektora? Ste spokojna?? Mohli by ste mi popripade poslat foto?? dakujem. Vegance1@zoznam.sk
Plastika nosa - spicka
jessika: no teda, super že to je už fajn, ale neviem znie to tak hrôzostrašne:-O, no tak uvidím čo budeš informovať ďalej:-O, a to fakt ti nos napuchol po prvéj operácii? No to nemyslia vážne, človek ide aby riskol že bude krajší a - no to asi potom moc na sebavedomí moc nepridá.
atalienka,mala som tie tampony dost dlho,takze boli take scvrknute a opotrebovane,ze isli same von a nebolelo to.obrovska bolest bola ked sa zaprel do toho nosa aby tlakom rozohnal opuch a potom mi tak zaryl dlahu a silno prelepil ze ma boli kazdy pohyb tvare.mam dost mastnu plet a preto sa mi uvolnuju tie leukoplasty a to neni dobre,lebo dlaha je potom na volno a nos si moze puchnut kolko chce.radsej vydrzim tyzden tlaku,akoby mal byt konecny efekt desivy.po prvej operacii mi nos vobec nestlacali a pod dlahu som kludne strcila aj malicek,a preto mi ten nos krasne napuchol a uz tak aj ostal.uz to nejako vydrzim,teraz je to celkom v klude.
jessika: kokso, to ťa fakt tak bolí? A predtým čo si bola na oper. to bolo to isté? A to vyberanie tamponov ťa nebolelo? Myslím či to nezaschne v nose.
ahojte atalienka a alexis,to som si zasa uzila bolesti.priserne!najhorsie je na tom spicka,ta je velmi citliva a boli ma.nosik som si nevidela,lebo ked mi menili dlahu som lezala na operacke a musela som mat zatvorene oci,lebo ma cistili benzinom.mama mi dnes kupila lieky proti opuchu,tak dufam ze pomozu.dycha sa mi fakt super.
jessika: fuha aj ja som zvedava ako si dopadla :) dufam ze to budes mat peknucke :))
jessika: no čo ako si dopadla?
jessika: ahojky, oki držím palce aby sa ti to dnes podarilo a aby si sa uvidela taká ako si praješ. Daj vedieť ako si dopadla. Držím palce ahoj
cauky palinka,operovali ma v stredu a zajtta mi vyberu tamponadu.dlahu mi daju dole presne 14dni po operacii a potom uz by som mala normalne fugovat,aspon po prvej operacii uz mi po dlahe nedavali ziadne leukoplasty,tak neviem ako to bude tu,no ja som hovorila doktorovi ze 7.marca potrebujem ist na dolezite stretnutie,a on povedal ze 5.marca mi da dole dlahu a kludne mozem,tak pochybjem ze by mi daval este leukoplasty.kosti na tvari sa hoja ovela rychlejsie ako na tele.
bo ja sa najviac bojim ako zvladnem to liecenie..
ajoj jessika. blahozelam, ze mas po tom..ja tiez zvazujem operaciu..kolko dni ete mas byt doma?mohla by si mi psl troxu opisat ako prebieha pooperacne obdobie?tamponada, potom dlaha, potom..