Plastika nosa - spicka

Príspevok v téme: Plastika nosa - spicka
__alexis__

Ahojte. V lete som podstupila plastic. operaciu nosa, ale len hrbolcek. A chcela by som si dat zmensit aj spicku. Len chirurg mi vravel, ze so s spickami nie je sranda, lebo samoze stat, ze spicka moze spadnut. Sice jemu sa to este varaj nestalo, ale aj tak mam obavy. Boli ste niektora? Ste spokojna?? Mohli by ste mi popripade poslat foto?? dakujem. Vegance1@zoznam.sk

atalienka

jessika: jasne, som rada, že ti je lepšie a som zvedavá na pondelok ako dopadneš, ja dúfam, že budeš spokojná, takže držím palce, a hej nos dohora, ani ja nemusím. :-O

atalienka

palinka: ahoj no hej ja som sa rozhodla Kováčovi do B.B. uvidím, keby tu bol len jeden doktor, tak neni o čom premýšlať, ale takto človek ani nevie kam má ísť, at ty ideš kukomu?

jessika

ahoj alexix,este nie.az v pondelok mi to asi daju dole,uz som velmi zvedava.vsetci mi hovoria ze budem namyslena a ze mi nebude rady,tak dufam ze to nebude pravy opak:)))

jessika

atalienka nechcem mat spicku dohora,to sa mi nepaci,ked niekomu vidno do nosa:))teraz je uplne jemne podvihnuta,tak akurat a keby takto zostala,bola by som velmi spokojna.hlavne nech nie je zahnuta nadol.snivalo sa mi ze som to uz nevzdrzala a dala som si sama dole dlahu a bol pekny ten nos.rodit sa este nechystam,ale potesila si ma:))

atalienka

jessika: super, to je fajn, že už je to v pohodke, a neboj budeš to mať pekné. A ty chceš špičku dohora? Keď sa bojíš aby nespadla.A najhoršie jasne že máš za sebou - pôrod je v pohode:-)))))
lebo máš hneď odmenu, no super aj to že nemáš modriny, oki daj vedieť ako sa darí ďalej. Odišiel mi PC tak som tu nebola, držím zatial palce.

jessika

ahoj atalienka,uz ma nos neboli,lebo leukoplasty povolili a netaha mi to ale spicka je stale velmi citliva a uz som si do nej par krat buchla a zabolelo to neskutocne.bojim sa ze ked mi daju dole leukoplast,ze mi spadne dole ta spicka.uz mi s toho sibe.modriny uz vobec nemam.

jessika

atalienka nechcem ta vyplasit,ved kazdy to znasa inac.ja neviem preco mi to tak puchne,mozno s tymi liekmi to bude lepsie.pri prvej operacii ma brali ako zdravotny problem a bolo im jedno ci budem vyzerat ako jezibaba.dufam ze to najhorsie mam za sebou,teda ak neratam porod:}}