Plastika nosa - spicka

Príspevok v téme: Plastika nosa - spicka
__alexis__

Ahojte. V lete som podstupila plastic. operaciu nosa, ale len hrbolcek. A chcela by som si dat zmensit aj spicku. Len chirurg mi vravel, ze so s spickami nie je sranda, lebo samoze stat, ze spicka moze spadnut. Sice jemu sa to este varaj nestalo, ale aj tak mam obavy. Boli ste niektora? Ste spokojna?? Mohli by ste mi popripade poslat foto?? dakujem. Vegance1@zoznam.sk

atalienka

palinka: áno - neboj sa, bavila som sa s kočkami čo u nho boli a v pohode. Jedna kočka bola milá a popísala mi to, a ten doktor je odborník a robí len nosy nič iné, ostatní robia aj prsia, aj odsatie tuku, on len nosy. Robí to v celkovej anestéze pretože môže robiť všetko čo potrebuje, vieš ono ked si hore, možeš sa mykať a neviem čo a takto nevieš ako a čo bude s tebou robiť. Tiež som premýšlala lebo som mala ísť aj ku Gubovi, ale predsa vyhral Kováč. Tak neviem, ved idem knemu skôr ako ty, alebo teda ak pôjdeš tak ti dám vedieť a rozhodneš sa. Ja idem určite k nemu.

atalienka

jessika: no to ti verím, si zober že ja by som musela tiež dochádzať Do B.B. to mám tak autom do 2 hodín:-(, no budem držať palce dúfam, že tam pojdeš teda posledný krát

jessika

atalienka:je mi fajn,len ma strasne zacala svrbiet cela tvar z tych blbych leukoplastov,aj vyrazky sa mi dali.dufam ze v pondelok mi to da uz dole a nie ze mi povie aby som prisla v stredu.drblo by ma,stale chodit hore dole.

atalienka

jessika: dobrá taktika, tiež som tak rozmýšlala že ked zmena tak hodíme aj niečo iného......takže by to mohlo byť. Ako sa dneska cítiš? Už to máš za 2 dni

jessika

ja som urobila taku fintu ze som si dala hned novy strih a inu farbu,takze som sa maximalne stretla s tym ze:si nejaka ina a ja na to hej mam nove vlasy,to bude tym.ale inac si to nikto vobec nevsimol.a teraz to idem spravit tak isto,uz sa tesim,na tu zmenu.

atalienka

hej, kokos ja si neviem predstaviť ked po tom pôjdem do práce, robím kde je dosť ludí takže ak jeden si všimne budu o tom hovoriť všetci, len dufam, že to bude dobré. Nemala si prvý krát pocit po operácii, že všetci na tebe pozerajú ?

jessika

viem si to trosku predstavit ten profil a do zrkadla pozeram stale,ale nemam sajnu ake to bude z predu,to mi uplne zmeni vyzor.doteraz bol najvyraznejsi moj nos na tvari a konecne sa to zmeni.

atalienka

jessika, jasne a vidíš trošku ked sleduješ zrkadlo? No aspon taký nakuk, ale neteš sa aspon mne to nikdy nepridá, ked sa najviac teším tak to dopadne nič moc, ale viem ako to myslíš a dúfam, že to bude super, ved aj je začo no nie?