Ahojte. V lete som podstupila plastic. operaciu nosa, ale len hrbolcek. A chcela by som si dat zmensit aj spicku. Len chirurg mi vravel, ze so s spickami nie je sranda, lebo samoze stat, ze spicka moze spadnut. Sice jemu sa to este varaj nestalo, ale aj tak mam obavy. Boli ste niektora? Ste spokojna?? Mohli by ste mi popripade poslat foto?? dakujem. Vegance1@zoznam.sk
Plastika nosa - spicka
jessika: no čo ako si dopadla? Dúfam,že si spokojná......a stále pri zrkladle:-O
palinka: tak si sa predsa rozhodla ku Kováčovi? A čo tá konzultácia, dala sa ti prehodiť na skoršie? Ja idem budúci štvrtok. A ty? Ideš toho 17.03? No som zvedavá, dúfam, že to bude super, lebo by ma porazilo.
atalienka, aj ja idem na 100% ku kovacovi, uz nejdem spekulovat..dufam, ze nebudem lutovat
dakujem palinka,to neviem,ale asi ano.
jessika, aj ja na teba myslim. budem drzat palce.a da ti et aj naplast na nostek?
dakujem atalienka,ozvem sa.
jessika: držím palce na zajtra, bude to super uvidíš - daj vedieť
palinka: no keby neboli spokojné, nešla by som tam - ved je vela doktorov:-O, ale boli veľmi aj s prístupom aj s prácou. Tak preto som sa rozhodla prenho. No to uspatie - to je taký horší pocit, ale baby to opisujú ako v pohode,tak to risknem. Neviem, musíš sa rozhodnúť sama. Je na výber dosť lekárov - a tento je primár ORL tak je to na tebe.
atalienka, ja mam strasny strax z tej narkozy, este viac ako z celej operacie a pooperacnyx stavov, a co ti tie kocky vraveli co boli u neho? su s nosmi teraz spokojne? ty mas nejaku predstavu? ja mu poviem len ze nech mi zmensi ten zemiak :)
ved to uz je v podstate to najmenej,musim sa tesit ze mam po operacii a nie byt nervacka.