Ahojte. V lete som podstupila plastic. operaciu nosa, ale len hrbolcek. A chcela by som si dat zmensit aj spicku. Len chirurg mi vravel, ze so s spickami nie je sranda, lebo samoze stat, ze spicka moze spadnut. Sice jemu sa to este varaj nestalo, ale aj tak mam obavy. Boli ste niektora? Ste spokojna?? Mohli by ste mi popripade poslat foto?? dakujem. Vegance1@zoznam.sk
Plastika nosa - spicka
jessika: ďakujem, no ved hej, a vieš čo som sa chcela vlastne opýtať, kedy nos úplne odpuchne? Ale tak že už je ok.
jessika: nie rodinkaf:-O
atalienka,ja som ziadnu fotku nenosila.mne sa moze pacit akykolvek nos,ale keby sa nehodil ku mojej tvari,tak by mi ho asi ani nespravili podla predlohy.ja ho mam teraz taky rovny a stale sa mi zda ze je veliky,ale ked si predstavim na mne malinky nostek,tak je to smiesne.proste tento mam asi tak akurat.
ahoj atalienka,tvoj mail je atika11 ?vies nie som si ista,tak aby som neposlala foto niekomu inemu.
atalienka, joj, som uz taka nervozna, a nedockava, ja dufam, ze z toho nevycuvam, jasnacka ze dam vediet,dufam, ze sme si dobreho dr. vybrali..
palinka: super, tak ideš predomnou. Som zvedavá čo ti povie, potom daj vedieť, dúfam, že to bude super:-O
atalienka, dr.bol zlaty, presunul mi tu konzultaciu na 10.3
jessika: no hej uteká to, ale nabudúci týžden idem na konzultáciu a 14.04 na zákrok. Tak uvidím, hm teraz ani neviem do kelu, to si donesieš fotku približne ako to chceš,alebo ako určite nie? Alebo sa to necháva na doktora?
jessika: no super, to je super, lebo si písala, že máš aj obavy. Fajn, ešte si sa nefotila? Ak budeš mať fotku tak pošli, mailika maš. A kedy môžeš fungovať, myslím do práce a tak....ešte hádam si oddýchneš aspon do konca týždna nie?
ahoj atalienka,tak uz aj tebe sa to blizi.ja som koniec koncov spokojna.nemam extra malinky nos ale velmi sa mi paci ze je rovny z predu aj z boku.neviem sa na to vinadivat:))