Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

mižu

ahojte vsetci,chcem sa spytat ze ci aj taketo mozu byt priznaky pan poruchy.kruti sa mi hlava aj ked sedim mam pocit ako keby zle vidim,mam zavrati ja mi zle aj na odpadnutie nechuti mi jest a hlavu mam ako keby prazdnu mam studene ruky a celkovo sa citim na hovno.dakujem.

bea 99

ahojte vsetci trpiaci,davno som tu nepisala,no musim sa zverit.d a pp mam uz 15 rokov.teraz prave cakam na priznanie id,co bude len asi na 50 percent a neviem co dalej.mam z toho taky gulas vhlave.neviem si predstavit vratit sa do prace,co je moj celkovy problem.bola som rok doma,skusila som aj nemocnicu,mozem doporucit kazdemu,velmi vela veci nas naucili,hlavne cvicenie at,joga,prechadzky,hry,kbt atd.vobec nas nepchali zbytocne liekmi,hlavne ten pohyb,aby sa prekyslicoval mozok.ako tak som doma fungovala,no prislo riesenie co dalej a som v koncoch.nemozem dychat,toci sa mi hlava,mam ist do prace sa dohonut,co dalej a ja sa bojim,ze sa zlozim.snivaju sa mi sny o robote ako som tam nic nestiham,busi mi srdce,odpadavam.jeden lekar mi povie to sa da prekonat,druhy mi povie no ved ked to nejde zostanete doma.posledne tri roky to boli len pnky a navrat spät boli vzdy len muky a kazdy uz len cakal asi kolko to vydrzim.vobec to nemam chut absolvovat znova.to bolo len kolotoc do prace domov do postele,este aj vikendy som prelezala,len aby som mohla zasa vpondelok zacat od znova.deti si kolko krat robili jest,co chladnicka dala.neurol som si uz davala ako lentilky.teraz ho davam raz za cas.myself,ako som citala tvoj prispevok,tak som ti zavidela,ale vdobrom,mas velku pravdu s tym dychanim,pokial dycham spravne,je to ok,ale akonahle stratim rytmus dychu,ako teraz pri tom strese,ide vsetko dolu vodou.aj vy mate niekto problem,ze mate strpnutu celu polovicu tela od hlavy az po nohu? alebo sa mi stiahnu vsetky svaly a vtej hlave to mam ako keby zablokovane a ani rozmyslat sa mi poriadne neda.no uz som sa moc rozpisala,ale aspon som to dala zo seba.majte sa fajn a nech vam je zasa o milimetrik lepsie.pa,pa musim ist na nakup aj s papirom,lebo dnes by som bez neho nekupila ani rozky haha.......

denca6789

hubinka uzi si to,co najlepsie vies. tu sa pocasie nevie umudrit. som z toho zufala. ale robi mi radost aspon to,ze som ti aspon troska pomohla a,ze ti je troska fajn. ahoj muska:ako sa vam s priatelom dari? verim,ze dvaja to zvladnete.

denca6789

ahoj hubinka. ani nevies aka som rada,ze ti je lepsie. za to dakovat nemusis. naozaj ma to tesi,ze si to zvladla. len tak dalej,drzim palce.

hubinka202

ahojte ako sa mate?ja konecne o trosku lepsie chodim von medzi ludi a prekonavam sa.a to dakujem denca tebe pretoze podla tvojich slov sa riadim.vzdy ked mi dojde zle tak si poviem ze som silnejsia ako je moj strach a je mi lepsie.dakujem ti

rena23

mižu, postav sa svojmu strachu!!! Ked pred nim budes utekat, bude sa stale zvacsovat! No a co ked Ti budu robit kyretaz? Bez ujmy to uz prezili miliony zien, po porode sa dokoncy robi niekedy aj bez umrtvenia, a ani to nezbadas! Tak hlavu hore, naozaj o nic nejde a povedz to aj svojmu strachu, hned Ti bude lepsie! :-)

mižu

ahojte kto mi da radu mam dnes strasne ponicke zachvaty.mam menstruacne problemy a strasne sa bojom ze mi budu robyt kyret.