Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Dobry terapeut Ta z toho bude vediet dostat - nauci Ta techniky, ako si budes vediet pomoct aj sama. Skus si precitat tuto temu par stran dozadu, najdes vela dobrych rad aj od inych.
rena ja mam pocit ze uz za tento cas mi moc pomohli,ja som bola jak troska nejedla som nechutilo mi a aj ked som daco zjedla bud ma prehnalo alebo vnoci ma budil strasny pocit zalievala ma horucava a sla som vracat bola som zdeprimovana plakala som a cele dni som prelezala v posteli ,ked ma priatel tahal von isla som ale cela som sa chvela od strachu tocila s ami hlava atd atd.,..a casom jak to uzivam idem von aj na pechadzku a netrasem sa nebyva mi zle tak ze ma celu klepe,najems a chuti mi,usmievam sa,neprehana ma ,nevraciam,lepsie spavam,ale stale je tu to ze sa bojim ist niekam sama ...alebo ked ma chce dakto prist pozriet nemozem sa akoby sustredit na tu navstevu bo stale myslim ze si urobim trapas ak mi v ich pritomnosti pride zle...cize este som ztoho nie vonku
Bambulka, to je individualne, niekomu zaberu uz po 2 tyzdnoch. A terapeuta si najdi takeho, ktory Ti sadne a budes citit, ze Ti pomaha - je uplne jedno ci psychologa, alebo psychiatra.
joj rena to sa mam tolko este trapit?este mesiac aj pol?akeho terapeuta mam skusit ?myslis psychologicku ?
Jan, tazko povedat, napisal si velmi malo o svojich problemoch, to musi posudit odbornik...
rena dakujem a myslis ze mi da nato dajake antidepresiva ci je to panicka porucha?a po akom case asi tak zaberu antidepresiva?
Bambulka, mne coaxil zabral cca po 2 mesiacoch, alebo to bola uz terapia, dodnes si tym nie som ista...
Terapeut moze byt psychiater aj psycholog, podstatne je, aby vedel, co robi.
rena a teda k psychiatrovi nemusim??
prosim vas a po akom case asi tak zaberaju antidepresiva??uzivam coaxil druhy tyzden denne 3krat rano naobed vecer...dakujem