Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Docitala som sa, ze caj catauba vyrazne pomaha pri psychickych problemoch a idealny je v kombinacii s lapachom 1:1. S lapachom mam velmi dobre skusenosti, tak urcite vyskusam. :-)
Roman,urcite to nieje normanlne a treba to vysetrit,zistit co to je,co ti to sposobuje,bol si na nejakych vysetreniach?
ahoj Roman,ja som si pred nedavnom kupila v lekarni Guajacuran je to proti uzkosti a nervozite,neskusal si take daco? ale ty by si mozno mal ist k lekarovi a riesit to s nim a musi ti nasadit inu liecbu ked jedna ti uskodila
Držím palce Bambuľka, mne je dnes strašne, mám pocit že sa zadusím, jazyk mam akoby spuchnutý....strašné pocity. Kedy toto všetko už skončí??? chcem byť zdravá
Bambulka, som rada, ze si to zvladla! Kam ides lezat? Na psychiatriu?
bambulka kazda z nas ti urcite bude drzat palce. vsetko bude ok. sama uvidis.
ahoj ja som tiez s tym bola hospitalizovana asi 3tyzden a pomohlo mi to :)),tak ti drzim palce :)))