Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

rita

ahoj adrinkas, to je super, normalne ti zavidim. Prezrad, kto je ten zazracny lekar? Keby bol z BA, tak by to bolo skvele. A tiez skusim baby ten medovkovy cajik. Na uvolnenie dusicky mozno trosku pomoze. A vecer kuknem ju Jogu niekde na nete, na DVD. Aj vy sa tak tesite na jar ako ja? Vtedy je to ovela lepsie, dlhe prechadzky, bicyklovanie, korcule, hned mi je lepsie..:)

adrinkas

ahojte vsetci... dnes som bola u lekara...nikdy predtym som nehovorila o svojom sukromi tak ako dnes...ale bolo to fajn, lebo doteraz co som chodila k lekarke vzdy mi predpisala lieky a ze mi v podstate nic nie a nemam si veci tak pripustat... a tak som v tom zila vyse roka, ale nejak velmi sa stav nezlepsoval.. ale tento ma nutil rozpravat a hlavne pocuval, dal mi par typov, najma co sa tyka mojho partnera...a uistil ma, ze tie priznaky so srdcom a hlavou su len signaly a mam sa zamerat na jadro problemu....ja som si povedala, ze odnes zacinam novy zivot.... uvidim dokedy mi ten entuziasmus vydrzi :-))))

amanda1

Dobre ranko vam vsetkym uz si varim aj cajik z medovky je naozaj dobry.Milos mas pravdu treba sa zbavit vsetkeho zleho a negativneho a snazit sa zit v harmonii a klude.Len niekedy nam to ten zivot zamota a tie citlive dusicky potom maju problemy.A na niektorych sa to nvali az az a nic im nie je otrasu sa a idu dalej.Ale taky je zivot,kazdy mame nieco s cim musime bojovat a ako sa vravi vsetko zle je na nieco dobre.prajem vam pekny pre tych co su v praci pracovny den bez stresu ale aj tym ostatnym vela pozitivneho myslenia a radosti na dusicke.

washita

skuste na depresiu skoricu napriklad si ju dajte do caju vecer a rano. Nie vela. Druha rada,ktora mne pomohla je denne vypit dva pohare medovkoveho caju, alebo zozuvat par listkov z medovky.

amanda1

Ahojte vsetci ako tak citam tie vase prispevky veru aj mne je az niekedy do placu aj do smiechu.ozaj dnes mam aj ja tie hnusne tlaky hlavne v okoli spankoch a samozrejme potom sa zlaknem mam pocit strachu a hned si nahovaram tie kraviny okolo toho,dufam ze to prejde asi si dam magnezium.Ja som trpela pp asi 9 rokov z toho 2 som mala pokoj potom sa mi to znova vratilo a to som bola z toho velmi sklamana.Teraz uz mam pokoj ale viete ked mate nejaky stres a to ja som ho mala dost tak ked uz ste v pohode tak potom to na cloveka pride,tak dufam ze to nejak odozeniem.darmo si aj clovek povie ze ved budem v pohode ale staci naozaj niekedy malo.Chodila som aj na terapiu asi 2 roky bolo to super ,myslim ze mi aj pomohlo ale dalej musite s tym bojovat sami ,nikto ma nebude stale drzat za ruku...a aj napriek terapii sa mi tie stavy vracali .Inak Milos tu knihu mam aj ja ,precitala som si ju asi 2 krat je dobra ale ja uz som tolko veci a pribehov a psychoterapeutov pocuvala a citala ze vlastne aj tak si myslim ze este nikto nevymyslel nic co by pomohlo sa zbavit tohto ochorenia navzdy.Tak vam zelam pekny vecer

rita

ako tak citam tie nase prispevky, tak mi je aj do placu aj do smiechu...;o) Niekedy si myslim, ze to snad ani nie je mozne, co som mala, ze sa bojim ist do obchodu sama a tak? Niekedy to pomoze a vzchopim sa. No a s tou hlavou, diky adrinkas, zasa sa mi ulavilo, ze nie som v tom sama. Na tu knihu sa tiezvelmi tesim a co sa tyka jogy, aj ja uz nad tym velmi dlho uvazujem, ale nikto so mnou nechce chodit na jogu a viete ako to je s tym "dochadzanim". Musim sa prekonat, viem, ale je to tak tazkeeee...

adrinkas

rita, presne aj mne najprv hlava ide prasknut, citim tlaky najma do spankovej casti, potom vyletim zo stolicky, lebo mam pocit, ze odpadavam.. az uz to potom ide.... ale dnes predychavam poctivo a je to lepsie... tiez obycajne sledujem hodiny a odpocitavam, kedy uz vypadnem z prace.. boze to sme fakt rovnaki :-)))) a na knihu sa tesim, vdak Milos... aspon budem mat co po veceroch robit :-)

rita

ahojte moji zlati, dnes mam ja ten slaby den, hlava ma zacala boliet, az sa mi toci, ale snazim sa dychat pomaly a zhlboka, najradsej by som dakam usla, ale este 2 hodiny to tu musim v praci vydrzat. To s tym bolenim hlavy mate vsetci? Ja ked zacinam citit, ze to na mna ide, tak ma tak strasne rozboli hlava a ten pocit, ze odpadnem, alebo co je strasny. Ale ked sa ukludnim, tak je to lepsie....;o((( Ozaj, uz som sa skor pytala, ale nikto neporadil, neviete o dakom psychoterapeutovi a zaroven psychiatrovi v BA, co by bol na tuto pliagu skvely?