Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
rita, keby tie synteticke antidepresanty boli take dobre, nebolo by v tejto teme tolko nariekania.
Dobry liek problem vyriesi a nevytvori druhe problemy.
Vsetky prirodne prostriedky, ktore pomahaju telu sa dostat do normalneho stavu mozu znizovat umele chemicke potlacenie hormonalnej cinnosti ako je antikoncepcia.
Neviem detaily ale nepoznam ziadny seriozny vyskum, ktory by tvrdenie, ze hypericin potlaca velmi cinnost hak.
Nemci, ktori pouzivaju hypericin v liecivach na depresiu(miesto syntetickych antidepresantov) to na pribalovom listku neuvadzaju.
Naschval nepouzivam len slovenske nazvy, lebo dnes v globalnom svete sa vyrobky oznacuju vo viacerych jazykoch a ked hladas vyrobky a ich ucinky na nete, musis ich hladat pod ich popularnymi svetovymi menami.So Slovencinou daleko nezajdes, zialbohu.
citala som to RNG, ale citala som aj to, ze lubovnik znizuje ucinky antikoncepcie, to by bolo tiez treba zdoraznit a mal by si pouzivat slovenske nazvy, prepac, to je moj nazor, nie len St Johns Wort. Mozno sa blizsie pozriem na to 5-HTP. Ale ako tu Milos uz parkrat zdoraznoval, hlavne je pozitivne myslenie a pristup k zivotu a zbavit sa vsetkeho zleho. Je pravda, ze pomoct si prirodnymi prostriedkami je lepsie ako syntetickymi, to je moj nazor, ale ludia, co tu beru synteticke lieky urcite vedia preco to robia a ked im pomahaju, tak je to super. Na kazdeho plati nieco ine.
Zvysenie hladiny serotoninu je velmi dobre na naladu, klud a pozitivne myslenie.
Na to sa da pouzit potravinove doplnky 5-HTP a St Johns Wort, ako som tu uz pravdepodobne viackrat pisal a je to dokonale pochovane...
ahojte, ten medovkovy cajik je ale dobryyy..:o)a dnes som si kupila aj aloe vera, niekde som sa tu docitala, ze je to "elixir stastia", tak uvidime...:o) Ale poviem vam, vcera som mala uplne skvely den, akokeby mi nic nebolo, ale dnes to nie je bohvieco. Ved nevadi, aspon ze niekedy su aj dobre dni a tych je viac ako tych zlych. Pocuvajte, chcela som sa Vas spytat baby (teba sa to Milos netyka...xixi), ze tiez je to u vas najhorsie ten druhy tyzden pred menstruaciou? Ja ten tyzden idem neprezit, nie zeby som si to tak vsugerovala, ale dlho to sledujem a vtedy je to najhorsi des....:(
milos, pocasie je tu otrasne stale prsi, ale uz som bola za doktorkou a pomohla mi kusok, dala mi lieky a pomaly zistuje ze z coho to moze byt...povedala ze mam nejaku panicku poruchu ..a celkom je to pravda lebo ked sa citim velmi zle citim sa uplne ako v zachvate..len presne neviem z coho tu paniku mam
inak pocasie je tu hnusne.. miestami prsi a je to o nicom....
Milos, ty este uzivas aj nejake lieky? ja ano.. a to ma stve najviac... beriem Cipralex a Frontin, v pripade nudze... a najma tomu sa chcem vyvarovat... ale dnes som zase musela si dat ten hnusny Frontin... esteze ide vikend, oddychnem si trochu... ale v sobotu ideme na ples a chcem sa spytat, ci si mozem dat vino?jasne ze nie sa ozrat, ale tak 2dcl... nechcem, aby si ludia okolo nieco na mne vsimli....
ahojte...neviem co sa mi to stalo ale z nicoho nic prisli na mna strasne depresie a panicky strach ..ze niekedy mam uplne zachvaty a trasie ma...vsetko bolo super nemam problemi v skole mam normalny vztah v rodine , kamaratky a este mam skveleho priatela ktoreho velmi lubim..len zo dna na den to prislo zacalo mi byt smutno a trocha strah zo skoly z vela ucenia a zrazu prisli tieto depresie nechapem preco:(
ahoj rita, nie nie je z Blavy ale TN... a tiez si pojdem kupit ten cajik... teraz fakt sa chcem z tohoto dostat... a tesim sa na jar, lebo toto pocasie ma ubija tiez... niekedy sa pytam, preco ja? ale hned si uvedomim, ze su ludia, ktorym je ovela horsie... drzim nam vsetkym velmi palce, aby sme boli vsetci zdravi a stastni :-))