Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
JAJA PRAJEM TI KRASNY VECER...PA
NEPODDáVAJ SA, otvor sa tomu, že to chceš vyriešiť (nie je dobré si pripustiť, že nezaberajú AD A TERAPIA!)alebo zvoľ zmenu AD.
misula- myslím si, že máš možno stresy aj zo svadby... ale ide o to, že cítim z tvojich slov, že si sa spoliehala len na AD a nie na svoje vlastné sily (prepáč ak sa mýlim). proste treba veriť, že je to v našich vlastných rukách, a AD sú len pomôckou, kt. potrebujeme, kým sa s tým vysporiadame SAMI V SEBE!
ja ked si aj dám niečo na ukludnenie a nesnažím sa odstraňovať negatívne myšlienky, a prehlbujem ich, tak sa toho ťažko zbavujem. ale keď sa aspon snažím si negat. myšlienky nepripúšťať, tak to trvá kratšie, a nebáť sa tých stavov...
to je len môj osobný názor a to čo som sa naučila od ľudí na tomto fore...
inak by som ti odporúčala prírodné AD - ľubovník, ak chceš vedieť viac, napíš RNG...
Ahojte, dlho som tu nebola. Takze sa pripomeniem. 5 rokov trpim uzkostami a citim sa ako na hojdacke, raz hore raz dole. Najradsej by som vsak uz z tej hojdacky zostupila a opat isla po svojich. kedysi som bola vesela, spolocenska, plna energie. uz 5 rokov takzo trpim. Momentalne mam hrozne obdobie, zachvaty si castejsie, intenzivnejsie a nezabera uz ani neurol, co kedysi zaberal. neviem co robit. mam par mesiacov pred svadbou a som z toho na nervy, vobec sa netesim som apaticka, podrazdena, bez nalady. co robit? ako si pomoct. Podotykam, uz 2 x som brala antideprasiva, navstevovala terapiu anic nepomohlo. vie mi niekto pomoct? smrk
jaja prajem ti krasny den....
dobre že vravíš, idem aj ja obedovať, aj tebe dobrú chuť:-)
JAJA PRAJEM TI DOBRU CHUT K OBEDU IDEM AJ JA PIECT PIZZU.PA
moze byt,ze je to tak,ale aj oni su na tom niekedy zle,ja som tak raz obskakovala jeho ked ho seklo v krizoch a musela som behat aj po lekaroch za neho a to som uz tiez mala dost....ale mame si najzajom pomahat,nie ved na to sme spolu...inak naco by sme potom zili spolu...ved clovek ani nevie kedy co bude od toho druheho potrebovat...tiez som bola velmi silna,ale ked dostanem nejake problemi je zo mna hotova troska,aj dcera mi hodne pomohla a pomaha...a ma len 11rokov...aj syn obcas,ale on uz s nami nebyva,len on uz je taky chlapsky...uz vidno,ze je iny...ale nehovorim,ze nepomoze...
dala som si ziadost do takej strojarskej firmi...a ked som tam volala tak,ze v maji budu prijimat tak neviem...je to vo hviezdach...
a do akej práce sa chystáš, ak sa smiem spýtať?