Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

inka

u psychologa som sa tradicne objednala na sedenia cez zdravotnu poistovnu,doplacala som za kazde sedenie najprv 100,- potom 200.ked ides bez poistovne tak to myslim u neho stoji jedno sedenie 600,-

škorica

Inka, ja som bola u psychologičky raz a nebola veľmi ochotná a viac ma ani neobjednala. Chodila si súkromne?

inka

presne tak ,treba zacat pomaly a pozvolna ale zacat.telo ubezpecit ze ty mas nad nim nadvladu nie ono nad tebou.
a je jedno co zacnes.aspon v mojom priapd eto tak bolo,cokolvek som zacala tak zaciatky boli tazke.ale velmi som to chcela a pomahali mi sedenia u psychologa a nakoniec robim naozaj vsetko co chcem a na co vladzem.

jana123

dakujem Inka. Viem ze to tak je,ze je to len v hlave.No vzdy ked nieco robim nove alebo som nerobila odkedy mam PP,tak mi je najprv zle(citim uzkost) ale potom ked to opakujem uz je to lepsie..

inka

janka,mala som ten isty problem ako ty.chcela som naspat do to zivota ako som viedla pred tym ale bala som sa ,ze mi tam bude zle.ale su to len predstavy a tie strachy.neboj sa,skus to po troche a bude super.pohyb patri k zivotu a pri psychickych ochoreniach je to najlepsi sposob ako telo dat znova do pohybu.musis vediet ze aj ked sa ti srdce rozbucha nic sa ti nestane,je to len pocit a ten zmizne hned ako ho ubezpecime ze nam je dobre a tak sa nemusi znepokojovat.rob vsetko na co mas chut a co ti je prijemne.

jana123

ahojte, pol roka mam diagnostikovanú panicku poruchu, uzivam AD Cipralex. Chcela by som konecne zacat cvicit,lebo uz pol roka som nic nerobila, necvicila, netancovala,takmer nikde nechodila. Chcem sa vratit do normalneho zivota.Ako na to?Bala som sa cvicenia kvoli tomu,ze sa mi rozbucha srdce, tazko sa mi bude dychat..Mate s tym nejake skusenosti?dakujem,pekny den.

misula

Ahojte, dakujem vsetkym za rady. viem, ze v prvom rade si to musim ujastnit vo svojej hlave. Nechcem byt zla, le bojujem uz 5 rok a ked mam pocit, ze som vyhrala, zacne sa to znovu. Kto to nezazil, nevie, co s v cloveku odohrava. Pocitujem velku beznadej, ale viem, ze "to musim zvladnut sama", takze sa budem snazit. objednala som sa na masaze,chodim plavat a do sauny, nakupila som si caje a doplnky, menim lekara, termin sedenia mam na 30.4. a este by som chcela trosku cvicit. hoci nie moc s elanom, ale idem do toho.Tak dufam,ze teraz sa to podari...

radca

Pricinou je mykoplazma, ktora sa zivi cholesterolom. Antibiotika pomozu len vtedy, ked dosiahnu na CNS. Nesmie sa jest ziadny cholesterol, ani nic co ho zvysuje. Dalej je treba prinutit zlcnik, aby pracoval a zo vsetkych sil bojovat proti zacpe. Len tak sa telo dokaze zbavit cholesterolu.