Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Kajtanko nám zabudol napísať že je to za 400 Euro......
S tou vymenou psychiatra to zvazim. Moje zazivacie problemy ohladom Seroxatu zacal brat vazne, az ked som mu odovzdal odkaz od gastroent.
Ludia trpiaci depresiou sa mozu rozhodnut ci lieky brat alebo nie.
Za mna rozhodla moja zla reakcia organizmu.
Co moze byt horsie ako nebrat lieky pri depresii? - vedomie, ze ich brat nemozete.
ahojte, často mi je zle, ávam závraty, tlačenie na hrudi a pálenie, veľmi často ma bolí srdce-zvieravé pocity, vraj je to psychika, mám brať AD ale veľmi sa ich bojím, raz som začala a bolo mi ešte horšie, tak som po piatich dňoch vysadila, aké máte skúsenosti vy s užívaním AD???pomáhajú?? a užíva niekto Citalec?
OK. Skusim to dalej. Dik za ochotu vsetkym.
Miloš M prestaň už konečne škodiť iným! Ak pacient nie je spokojný s psychitrom treba ho vymeniť a nie prestať k nemu chodiť a prestať brať lieky. Radšej sa zaober svojím háremom, Táňa 26 ti už dávno nenapísal že má PMS tak to rieš, tiež už nie si sexi tak to rieš a nestaraj so vecí ktorým nerozumieš ...škodca jeden. Postupujem podľa poučky NA HRUBÚ DIERU HRUBÚ ZÁPLATU. PS. daj si zamknúť aj toto fórum ak nechceš počúvať kritiku na svojé hlúpe nápady!
Kamaratka berie Seroxat a nesposobuje jej ani najmensie problemy. Je s nim spokojna.
Bol som aj u gastroenterologa, povedal nech vymenim Seroxat za nieco ine, inak sa mi neskor rozpadne pecienka. Seroxat mi nepasuje.
ANO
Jasom škoda že si tú otázku nepoložil skôr ako to to Gapetini ukončil, chodím raz za rok k nemu na kávu takže viem že práve dlhodobo berie na depresiu homeopatiu. Predpísal mu ju psychiter, ktorý je aj homeopat. No a bavili sme sa o tom že po začiatku liečby mu bolo značne horšie, tak ako pri vačšine spôsobov liečby ktoré zaberajú a nepripravený človek sa z toho môže riadne vystrašiť a liečbu prerušiť. No a kedže už sem nepríde tak môžem prezradiť, že alternatíva ktorú skúsil a úplne nebol spokojný bola akumpunktúra. Takže naozaj možností liečby mimo spôsobov uvedených v knihe je veľa. Ale dôležité rozhodnutia sa nerobia keď je človeku zle a je v akútnom stave a sem patrí aj zmena liečby!!!!
MILOS. Lekarka mi povedala, ak budem mat problemy, skusi inu skupinu liekov. Len ja uz mam z liekov strach. Pri fevarine som pocitil, co je to panicka porucha.