Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

cipra

mocsmutna, ahojky ja som brala serlift viac krat a vobec som nepriberala...ani vedlajsie ucinky som nemala...teraz som zmenila lekarku a beriem cipralex, vraj su jedne z najlepsich...

....

Miloškov doslovný výrok na fóre úzkosť:

neregistrovanych blaznov sme sa zbavili ale jeden registrovany tu predsa ostal

pppooo

kto má skúsenosti s antidepresívami....CITALEC??? mne prvé dni je hrozne..myslíte, že potom sa to zlepší? a pomáhajú skutočne na úzkostnú poruchu?

lukkAas

stalo sa aj vam pocas uzkostnych stavov, ze ste stratili zaujem o vase zuajmy a podobne veci a zhorsila sa vam pocas depresie aj pamat???Celkovo ako keby ste to neboli vy nevnimali cas datum ako keby to bol film vsetko co sa odohrava???????????????????????

jirko

Našel som fórum tady u Vás kde to bylo jiné, o moc jiné než na jiných fórech i u nás a dozvedel se moc nového, no Miloši nebilo to tvojí vedomostí nastávajíceho odborníka. Dnes sem poprvé kliknul i na forum uskost a je mi jasné proč ste v konfliktu. U vas sú lidé v prúmeru 30 rokov, teda mladé a bez životných skúsenosti i když počítam máte tam mnohí skončenú univerzitu, jiní VŠ. Tady prispívali lidé ktorým možná mentálni porucha prekazila dokončiť i strední školu ale sú, byli v opatere lékaru. A súčasti léčby je i poznáni choroby čo se smí a čo ne. I když se snažíte být fundovaným odborníkem tí lidé mají více informaci i znalosti než máte Vy i vaše parta. Takže Vás hned odhalí, len nechápu proč przníte tuhle stránku, když ste si tú svou uzamkli práve proto aby ste nebyl v konfliktu s jinými názory. Nechci vás štvát ale tu budete tahat za menší konec. Nu radu Vám dávat nebudu protože tyhle konflikty byli na vaší stránce i loni i letos. Na pripomínku dle vzoru kritika pridám prispevek Mišáka, teda časť:

...nechcel som sem uz napisat ale reakcie katkyxxx mi nedali.
stojte pri sebe dobre robite,a kludne ma osocujte.raz sa vam to uz podarilo dostat ma na pokraj smrti. zabudnite na mna,aj na moje prispevky,som rad ze tu mate forum kde nevznikne uz ani jeden konflikt,lebo uz niet misiaka.
milos ;o)
Dobrá nálada nevyrieši všetky tvoje problémy, ale otrávi toľko ľudí, že stojí za to si ju udržať!...

No iste stojí za vedomí že všichni jsou zlý a jen vaše parta OK, nebo je to jinak??? Poznáte tú vaši skásku kde byl král nahý? Tak v tydle polohe jste teď a asi vás to štve. No a ujec Kritik proti Vám nebojuje len výrazní vaše omyly! Jak to tady nekto napsal, necháva plout hlúpost jen na ni prstem ukazuje. Jestli budete dále pchát svou hlavu do buchare nebo ne, na skutečnosti že to tady již nebude zajimavé nic nezmeníte. Ale jsem rád že né stejnou mentalitu mají všichni Slováci. A nebojte se i mi poznáme kto je blbej a veru to nerozlišujeme podle toho že ste prihlásení nebo ne!!!!!

mocsmutna

Ahojte, tak nakoniec som sa psychiatrovi nevyhla a predpisal mi Serlift pol tabletky rano ale potom mi to ma zvysit. Mate niekto skusenosti s tymito AD? Byvaju pri nich nejake vedlajsie priznaky, ci priberanie?