Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

maťko0024

Komar, nevzávaj to, ešte vždy to môže byť dobré a slušné fórum.
Miloš, založ si vlastnú tému, vidíš, že ťa tu nechcú.

komar

Toto fórum bolo dlho slušné aj keď tu kritik vypisoval....takže príčina bude niekde inde. Je to tu nechutné, takže už nikdy viac.....

jurko77

stalo sa aj vam pocas depresie, ze ste stratili zaujem o vase zuajmy a podobne veci a zhorsila sa vam pocas depresie aj pamat???Celkovo ako keby ste to neboli vy nevnimali cas datum ako keby to bol film vsetko co sa odohrava???

monika99

kritik ty si kus zakomplexovaneho vola.So Zuzanou sme na inej teme mali viacerí konflikt a co teba sakra do toho,co to vkuse vypisujes,mas nejaku divnu potrebu...

zolik

Teba to neskutocne musi zrat, inak ja ked som pisala,ze mam menstruaciu alebo pms, vobec to nebolo adresovane miloskovi, ale aj keby, co teba do toho? a nepaci sa mi ako ty vypisujes, ze sme harem, ze sa pozorujeme, mne to vypisovanie na zaciatku velmi pomohlo...

zolik

kritik, ty dokedy budes zabrdat? tebe moze byt ukradnute kedy ma Milosov harem pms,tak co to tolko spominas? trapi ta, ze tebe nikto nepovie ze ma pms?

....

...neregistrovanych blaznov sme sa zbavili ale jeden registrovany tu predsa ostal...

Miloš super že nežistne tomu neregistrovanému bláznovi jasomovi radíš, ale vieš že by si od nás všetkých neregistrovaných zaslúžil popapuly?????

kritik

Na doplnenie dvojtvárnosti Miloša M prikladám pár jeho posledných príspevkov:

mila zuzka,
nevyznam sa v depresii,nikdy som ju nemal a ani o nej nemam nic nastudovane

co sa tyka tej knihy co odporucas,nemusim ju citat,kedze to vsetko ovladam aj bez nej
ja som necital len knihu "AKo sa zbavit depresie a stresu bez liekov"
a len tak pre tvoju informaciu,ja tym odbornikom som uz teraz a budem nim aj oficialne,casom

tak to je fajn,ze ti konci...budes mat o starost menej
ja,bohuzial nemam menstruaciu...jedine,ak mi niekto suchne po nose,tak vtedy

cize kazdym dnom budes citit cim dalej tym vacsie vibracie...partner,bude mat co robit

som rozmyslal ci nenapisem knihu...bol by to tazky bestseller

milos, krasne si napisal ten dlhy prispevok...urcite si ho precitam castejsie...

tobi aj mne sa paci,uz som si ho precital 2 krat ;O)
vravim,raz bude kniha

zuzana,trapne su tvoje pripomienky a tvoje vyrivanie
neregistrovanych blaznov sme sa zbavili ale jeden registrovany tu predsa ostal

Miloško prečo chodíš medzi tých neregistrovaných bláznov, veď si sa ich chcel zbaviť???? Miloško prečo radíš ľuďom čo majú depresiu keď nevieš o čom to je. Miloško fakt si odborník ale v tom ako v chorobe pretrvávať, arogantne sa správať a ničiť a ničiť.......