Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Toto fórum bolo dlho slušné aj keď tu kritik vypisoval....takže príčina bude niekde inde. Je to tu nechutné, takže už nikdy viac.....
Monika, k tvojmu príspevku 14:25 naozaj nemám slov. Je mi ťa veľmi ľúto.
Vidim, ze tu niekomu prekazam. Samozrejme nebudem dalej obtazovat.
...neregistrovanych blaznov sme sa zbavili ale jeden registrovany tu predsa ostal...
Miloš super že nežistne tomu neregistrovanému bláznovi jasomovi radíš, ale vieš že by si od nás všetkých neregistrovaných zaslúžil popapuly?????
Na doplnenie dvojtvárnosti Miloša M prikladám pár jeho posledných príspevkov:
mila zuzka,
nevyznam sa v depresii,nikdy som ju nemal a ani o nej nemam nic nastudovane
co sa tyka tej knihy co odporucas,nemusim ju citat,kedze to vsetko ovladam aj bez nej
ja som necital len knihu "AKo sa zbavit depresie a stresu bez liekov"
a len tak pre tvoju informaciu,ja tym odbornikom som uz teraz a budem nim aj oficialne,casom
tak to je fajn,ze ti konci...budes mat o starost menej
ja,bohuzial nemam menstruaciu...jedine,ak mi niekto suchne po nose,tak vtedy
cize kazdym dnom budes citit cim dalej tym vacsie vibracie...partner,bude mat co robit
som rozmyslal ci nenapisem knihu...bol by to tazky bestseller
milos, krasne si napisal ten dlhy prispevok...urcite si ho precitam castejsie...
tobi aj mne sa paci,uz som si ho precital 2 krat ;O)
vravim,raz bude kniha
zuzana,trapne su tvoje pripomienky a tvoje vyrivanie
neregistrovanych blaznov sme sa zbavili ale jeden registrovany tu predsa ostal
Miloško prečo chodíš medzi tých neregistrovaných bláznov, veď si sa ich chcel zbaviť???? Miloško prečo radíš ľuďom čo majú depresiu keď nevieš o čom to je. Miloško fakt si odborník ale v tom ako v chorobe pretrvávať, arogantne sa správať a ničiť a ničiť.......