Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

ivana4837

Ahoj všetci,

je tu po prvýkrát akosi mŕtvo,ale to znamená len jedno,že sa cítite fajn a to je super!!!Každý väčšinou píše,keď sa cíti blbo,alebo chce niekomu poradiť.

Všetkým prajem pekný večer!!!

juliusq

Lea O2
Je tu novy liek na spanie : Circadin - Je schvaleny a je na lek predpis, nie je navykovy a je vhodny pri vysadzovani benzodiazepinov. Je to melatonin s postupnym uvolnovanim . Vyraba ho firma LUNDBECK Ltd.

RNG

koloidne striebro na tvar treba pouzivat ako spray, tak to vydrzi velmi dlho. Ja neminiem na spray viac ako deci mesacne.

andy84

pre Ketsut: zajtra sa chystám návštíviť lekárku,myslím že mi treba zmeniť lieky,beriem xanax a sertralin ktovie či aj táto kombinácia je dobrá.Inak veľmi ďakujem za radu.

ketsut

pre andy:

chod ku kožnej lekárke, tá ti isto niečo dá na plet, ja som skúšala všeličo, ale ak mám dať radu, tak navštíviť lekára odborníka.

ivana4837

pre Aneska cz:

Ahoj chcela som sa ťa spýtať akú diagnózu ti lekár stanovil a počas tých 3rokov užívania AD či si brala aj iné lieky (napr.benzo)a v akých dávkach.

(čo sa týka liečby psych.chorôb chemic.liekmi sme bohužiaľ "nedobrovoľne-dobrovoľné" obete tohto výskumu)

andy84

Ahoj Ketsut.Mám tiež tieto problémy a túto sobotu idem na svatbu,mám z toho obavy,ale ked som si prečítala tvoj príspevok normálne sa mi trošku uľavilo,že to snád aj ja zvládnem a tiež mám dosť veľké problémy s pleťou a ešte sa mi na krku urobil ekzém vôbec neviem čo s tým nevedela by si mi prosim ťa poradiť.

ketsut

ahoj ivanka, ak mám pravdu povedať, tak to koloidné striebro draho vychádza. Mne lepšie pomohla mať od lekárky a antibiotiká, ktorými si to potieram, tvár mám uplne peknú a za krátku dobu.
Ja osobne by som si už žiadne striebro nekúpila.
Áno mala ide na rok do školy, budem z toho inak hotová. Do práce chodiť, na výšku s malou sa učiť to bude iná zábava. Každý sa v živote trápi ak môže. Ja som rada, že mi celkom dobre klop-klop.Cestujem v pohode, aj v práci, po obchodoch...ako radila zuzka vôbec sa nevyhýbam miestam, kde mi bývalo kedysi zle, práve naopak ako som hovorila, sa snažím čo najviac vydržať aj ked mi je zle, ale v poslednej dobe mi ani nebolo. Nebola šanca vydržať v kostole a sama, v autobuse už ani nehovorím, v práci závrate a teraz neviem čo sa robí, je to v poriadku. Som po obede síce trošku unavená, ale chodím do práce aj z práce pešo, tak sa nadýcham čerstvého vzduchu a doma si potom ešte pomaly robím, čo treba.
Snažím si taký pre seba osobne pokojný život žiť, aj ked musím hýbať kostrou, ale tak s rozumom robím, nie všetko naraz ako predtým. A ak náhodou tak začnem rozmýšlať, tak si hned poviem stop a troška spomalím.
Neviem čím to je ale som teraz akási vyrovnaná.

ivana4837

Ahoj Ketsutka,

si machrica,zvládla si tú svadbu na "áčko"!!!Používaš na tvár ešte aj to koloidné striebro...dcéra má kamošku,ktorá má problémy s pleťou a pýtala sa ma či to poznám...spomenula som si,že si to tu raz spomínala,tak som zvedavá na tvoju skúsenosť.A ako v robote,aj u Vás cítiť následky krízy???Malá ide na rok už do školy,moje chodia obe na gympel,takže "musia" potom pokračovať ďalej na VŠ a vždy majú na dobrú prácu oveľa vyššie šance so vzdelaním,dnes už maturita nestačí,...chlapom fakt stačí aj dobré remeslo,ale žena bez školy to má veľmi ťažké.Maj sa pekne!!!