Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

Emiliana

Milá Ivana 4837!
Kľudne mi tykaj, sme predsa na jednej "lodi". Chcem sa dostať na tvoju stránku/problémy/ neviem to nájsť. Keď Ti to nevadí napíš mi , kde to nájdem!
Emiliana

Emiliana

Milá Ivana 4837
Chcem sa dozvedieť viac o tvojom probléme, neviem to nájsť. Keď Ti to nevadí, napíš mi stránku, kde to nájdem.
Pekný zbytok soboty
Ti želá Emiliana

emiliana

Vážené spolutrpiace,
Kto sem náhodou zablúdí nás považuje za bláznov, ale ja si to vôbec nemyslím. Svoju prácu som vykonávala zodpovedne, ale museli tam byť lieky. Veľmi mi chýba moje zamestnanie. Moja mantra pri odchode do práce na MHD bola piesen " už jen 100 yardú mi zbývá k Mary Ann" /Jiří Grossmann, Blizard/. Neviem jej slová, ale mi to pomáhalo, pospevovať si, len tú jednu vetu. Emiliana

12tina84

Prosím o radu všetkých ktorí majú dobrého psychiatra,ktorí im pomohol,najlepšie z prešovského kraja.
tina

ivana4837

Ahoj Ketsut,

ja si nemyslím,že je to preto,lebo ľudia nemajú čas,ale skôr píšu a hľadajú tu akúsi útechu,ak sa cítia mizerne...,ale aj tak by bolo lepšie,keby sme sa všetci stretli na fóre "porazili sme PP".

ketsut

ahoj ivanka,

možno je to tak, že každý si len prečíta, či nie je niečo nové...ja sa kuknem každý deň. A aj tá skutočnosť je, že ľudia majú po dovolenkách sú v práci, študenti školu a podobne, tak nie je toľko času.

RNG

melatonin na spanie, tiez valerian, chmel, 5-HTP a ine su v doplnkovom svete zname uz davno.
Farmacia ich postupne uvadza, samozrejme ovela drahsie, nez potravinove doplnky, lebo su ucinne a nemaju postranne skodlive ucinky.