Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
juliusq nie bo som nebola u lekára ešte, mám doma melatonín, ale keď si ho neskoro dám asi o pol noci tak mi duní v hlave na druhý deň, ale circadin si pojdem dať predpísať ak je na našom trhu.
juliusq nie bo som nebola u lekára ešte, mám doma melatonín, ale keď si ho neskoro dám asi o pol noci tak mi duní v hlave na druhý deň, ale circadin si pojdem dať predpísať ak je na našom trhu.
Lea 02 : Ahoj Lea co potrebujes? Kupila si si ten liek na spanie Circadin?
juliusq ty sem už nechodíš ?
Ahoj Ketsutka :-),
som veľmi rada,že sa ti takto super darí,ja sa cítim tiež trošku lepšie,pripisujem to užívaniu nielen tých probiotík na ktoré nedám za svet dopustiť,lebo bez nich by bolo moje trávenie a hnačky katastrofálne.Fakt som začala mať po rokoch konečne normálnu "stolicu",pre niekoho sa to môže zdať smiešne,ale mať neustále hnačky je stresujúce...bojíš sa ísť niekam,kde nie je po ruke toaleta...ten pocit,že nedobehneš včas je príšerný.Kto nezažije-nepochopí!!!
Potom užívam tie omega 3mastné kyseliny a na noc si dávam pravidelne magnéB6 PREMIUM.Cítim sa fakt oveľa menej unavená a viac dokážem porobiť za celý deň,akoby som mala viac energie aj tie závraty sú znesiteľnejšie a telo sa mi zdá viac uvoľnené,nie som taká strnulá,napätá...neviem to dobre vyjadriť slovami,ale vieš ako to myslím.Ty berieš nejaké doplnky aj od damiána?Snažím sa chodiť na prechádzky,ale nie sama,nemám ešte odvahu a uvidím kedy nastúpim na tú skupin.psychoterapiu,musím si dohodnúť presný termín,lebo je to predsa len 6-týžd.záležitosť.Keď budeš môcť nezabudni na mňa s tým Pilkom,budem ti moooooc vďačná!!!
Maj sa pekne mojko a nech ti je stále takto super,pa-pa!!!
ahooj ketsut......To som rada ze sa mas dobre.... aj mne sa stav zlepsil a som rada....aj ja chodim na prechadzky a velmi mi to pomaha....
ahojte ivanka a mia,
ja sa mám na moje prekvapenie dobre...klop-klop. Fakt neviem čo sa robí, mám plno povinnosti a zvládam to, aj tie závrate zmizli, len sem-tam, ale to je nič....cítim sa dobre, až to nezákríknem.
len mám hrozne oslabenú imunitu, teraz som dostala takú nádchu, že mi z nosa kvapčí ako z vodovodu, hlavu mám na prasknutie...sa mi moja alergia asi ozýva.
ani na korčule nechodím, ani pilko nestíham...ale za to chodím každý den ráno jeden km peši, to mi robí dobre na úvod dna.
užívam tie probiotiká a trávenie sa mi upravilo výrazne.
a vy sa máte ako?
ahoj ivanka....mne sa celkom dari...este stale mam zavraty ale zda sa mi to lepsie....kazdy den chodim na prechadzky sama tak to je uz uspech...ale este stale nie velmi daleko od domu....ale tie zachvaty ma este celkom nepresli ale ich uz zvladam lepsie...napriklad dnes som bola na prechadzke a zase ma to pochytilo,zrazu som mala rozmazane videnie...sama sebe som si vravela vsak to prejde a po chvilke ma to preslo...tie prechadzky mi fakt pomahaju...dufam ze to bude uz len lepsie...
Ahoj Ketsutka a Mia!!!
Napíšte,keď budete mať čas ako sa Vám darí a čo máte nového.
Pekný večer obom!!!pa
Ahoj Emiliana,
začala som prispievať do tohto fóra dňa 27.07.2009 pod prezývkou ivana48 (môj prvý príspevok 17:12 hod.),ak chceš prečítaj si niektoré moje články,píšem tam čo ma trápi,čím som prešla ako dieťa a pod.,ja som tu s tebou taký dlhodobý prípad s ktorou sa PP zahráva,...často už ani neviem či mi je zle z tej choroby,alebo z liekov ktoré roky užívam a majú množstvo nežiad.účinkou.Tebe ako pomohla psychoterapia,ja sa chystám na 6týždňovú skupinovú,lebo individuálna 2-3x do mesiaca mi veľmi nesedela...tak som zvedavá.
Ako je možné,že toľko rokov sa takto trápiš???Nikdy si nebola bez liekov,alebo nemala aspoň krátke obdobia kedy si nepociťovala príznaky PP???Ostatní sa dostali ako-tak do 2-3rokov z tejto choroby,tak si myslím,že buď máme nevhodné lieky,alebo je chyba v nás,že my dve nie sme dosť silné postaviť sa tejto hnusnej chorobe,alebo kombinácia oboch týchto vecí...inak si to už neviem vysvetliť!!!
Prajem ti krásny večer!!!