Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

siisa 25

no to je nieco priserne,ved kolkych fetakov sanitka vezie v ohrozeni zivota aby ich zachranili,a ona este ani fetacka nie je no teda strasne,co by robili keby tak nebodaj umrela,to su drbnuti doktori,nie ze vyhodit,ale zapratat do basy,alebo ludovo povedane u nas postavit ku muru a odstrelit takych darebakov,este aj ustipacnych,to co si vobec dovolili,zas urcite nasrani,ze ich niekto v noci rusi a nemohli dozrat,ako napr. ten sofer,ja ked som bola na pohotovosti raz kvoli tejto poruche s mamou tiez nas tam ten doktor zvadil az mama plakala,lebo to bolo tiez v noci,a moj brat ked bol v noci na pohotovosti tak doktorka taka nejaka moslimka so satkou na hlave co prisla ku nam do mesta,mu vynadala ze vsetko si vymysla a oznacila ho za hypochondra,a on zvracal tiez taku zrazenu krv a potom zistili,ze mal helikobaktera na zaludku,no je to v tomto state tak,hroza,a tvoj priatel bol v noci doma?a ako ona ku Tebe dosla mala to daleko ci blizko?a ako sa citis ty?trochu vela otazok ze,napis mi coskoro,cmuk siisa

zuzanama

Zanulaz, poobede so napisala jeden prispevok k tvojmu pribehu, ale sa mi vymazal, ale v podtate som sa chcela opytat to iste co Romanoo. Napis ako to pokracuje. Mali by ste to dat do Paľby.

romanoo

ZANULAZ, PROSIM TA, TO V AKOM MESTE SA TO VSETKO UDIALO ? JE TO NEUVERITELNE !!! SILA !!! TO S TYM TRESTNYM, DOBRE SPRAVILA, SPINY JEDNY, TO V AKOM STATE ZIJEME ...

mrkvicka

Ahoj keksa to som rada,ze mali je uz ok je to strasne ked su deticky chorucke.Ja na preventivne prehliadky chodim pravidelne to mi tak ostalo z pp.aj teraz na dalsi tyzden idem na kardio na kontrolu dufam,ze mi aj on vysadi lieky co uzivam na busenie,myslim,ze to uz nieje take strasne ako pred casom skor si myslim,ze to busenie bolo z pp a ja samozrejme som hned utekala aj na kardio no tak by som aj to chcela ukoncit uvidim co mi povie doktor.Aj ja sa velmi tesim z jari milujem jar.Inac sa mam ok vysadzam tie lieky tak posledne dni sa mi tak nejak toci hlava ale da sa to vydrzat.Tak sa maj zatial krasne aj vsetci ostatny drzte sa. :O)))

fetka

mam dlho rocne depesie citim sa unaveny trpne mi tvar. Ked cestujem v autobuse mam pocit akoby na mna vsetci pozerali. Stale mam strach z vonku. Je mi zle od zalutku . Citim piskot v usiach. Cely zivot som zil zdravo. Snazil som sa menej pit. Aj s heroinom som skoncil .cca pol roka. Amfetaminy a kolesa uz davno neuzivam. sem tam si dam este dajaku kavu. ale iba pomenej. Kupujem si radcej z lekarne na predpis Tramadol. Ktori ma ukludnuje a robi mi fajne pocity v konecniku. Chcem prestat aj stym ale ved to je liek to by namalo skodit. A naozaj mi to pomaha pri depresi. a velmi. Neviete mi niekto poradit nieco este na unavu? Napriklad nejaky dobry druh amfetaminu, nejaky fenyl blblabla.. Pocul som o Ritaline. Potrebujem hO! ide o zivot.. Depresia je zly spolunajomnik..

margit

Pre Dia-život.Ako si sa dostala zo svojich problémov,ja som stará ako ty a taktiež mám tie isté problémy zhruba od svojich 40 rokov a stále nie a nie sa z toho dostať.beriem frontin 0,25 2 krát denne a večer triticco.Mám pocit,že bez liekov už nebudem schopná fungovať a to ma desí.

zanulaz

ahoj siisa.nedelu som celkom fajn prezila,ale pondelok aj utorok nic ruzove.dnes v noci som zas prezila jednu katastrofu.no vies,bola som vcera v robote,bola som strasne unavena.nevedela som zaspat,lebo pes nam ma v kazdej chvili porodit,s nou som bola do druhej,ked som tazko zaspala,zobudila som sa na to,ze pri brane v noci o tretej niekto ziape ukrutnym placom moje meno.isla som sa pozriet,bola to moja kamoska.prisla z nocnej ku mne,aby som jej zavolala zachranku,lebo jej prislo v robote zle,zvracala krv a jej sef miesto toho,aby podal pomoc ju vydrbal z prace,lebo ze je fetacka,aby odtial vypadla.ked prisla pred nas zachranka,teraz citaj tento princip.sofer mal plne ruky zradla,a dr.mala vo vrecku ruky,bola nenormalne drza.nie hned k nam prisli,ale najprv sa stavili tam,kde kocka robila,jej sef povedal dr.,ze vobec jej nebolo zle,ze ona fetuje,preto ju vyhodil.skrz tohto sa k nej aj ku mne tak spravali,ako k narkomankam.ja som dr povedala,ze ona naozaj neberie drogy,ale ze pred tym mala takeho frajera,a preto kazdy si mysli,ze ona berie tie drogy.na to sa ma dr opytala,ze co si ja myslim,ze kym oni boli spolu,ci si citali ruzenec ci co?potom ju bachli do sanitky,predo mnou tiez buchli dvere a dr mi povedala,citujem,nebojte sa,aj vy takto coskoro dopadnete.dnes rano som jej volala,povedala,ze ju v nemocnici vobec nevysetrili,len jej zobrali krv,poslali domov,aj to samu.a ked si v nemocnici otvorila usta,ze co je toto za system,ukazovala papier,ze je darkyna krvi,povedali,ze ish to vobec nezaujima.tak prisla domov,dala sa do poriadku,isla na policiu a podala na sefa,aj na oboch dr.trestne oznamenie.no chapes toto,ja som z tohto uplne v soku.neviem sa z toho spamatat.z casti ona si to dototo,co sa s nim vlacila,ale potom prisla k rozumu,ale uz asi neskoro,ked sa na teba nalepi klebeta,uz neni mydlo,co to zmyje,a druha vec,keby fakt sa jej nieci vazne stane,tak kto by za nu zodpovedal?bola v lekarskej staroslivosti,v ktorej sa na nu vy...,islo im len o to,aby naozaj dokazali,ze je fetacka,len im to nevyslo.dufam,ze vsetcia dostanu min,obrovske pokarhanie a tu chuderu dr vydrbu,lebo jej povinnost je poskytnut pomoc aj keby boka fetacka.