Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
ahoooj.je to tak,po robote som stale velmi unavena,tesim sa,ze sa dokazem osprchovat,a ked som doma,vysedavame dlho v zahrade.houby mi je lepsie,skoro kazdy vecer mam problem s mojim stavom.uz neviem co si mam o tom mysliet.mozno,ze prichadzaju aj koli tomu,ze som fyzicky velmi vycerpana.a minule u nas uz bolo dost teplo,tak som citila,akoze sa mi nedostava kyslik do pluc.nemam sa dobre,len sa snazim to prekonat.ty by si mala zajst s tym kaslanim k dr.aspon by si uzivala ten inhalator,mne to stale pomohlo,len som ho uz davno nepotrebovala,tak ti neviem povedat meno
WSJGJFGFHGF, tak som si precitala tu tvoju temu. Neviem, neviem, co by si vlastne chcela. Najprv chces stavat bilbordy, dobro, usmevy, bla, bla... pochvala dievcatam, co s tebou suhlasia. Akonahle sa ozve niekto, kto nehovori to, co chces pocut, alebo s tebou nesuhlasi, tak bezis do inej temy drankat o podporu a este to okorenis tym ,ze to postavis ako problem pohlavi "baby, pomozte, chlapi sa do mna navazajú"... Myslim si ,ze sa len velmi nudis. No nevadi, ved aj toto je sposob, ako starvit cas. Vadi mi, ze chces hlasat dobro, zmenit svet a pritom ti chyba zaklad: Respekt. Skus respektovat ludi, ich nazory a hlavne ich odlisne nazory, nemusi sa tocit svet len okolo teba, hoci to myslis s nami vsetkymi aj s celym svetom len dobre. Zacni od seba, prenajmi si bilbord s krasnym usmevom, zaplat to zo svojho a potom bud mudra. Co sa tyka tvojho pracovneho problemu, podla mna sa zbytocne trapis. Ak su na zaciatku dane pravidla a ty konas podla nich, (hoci pravidla su proti rozumu) tak naco sa tym zaoberas? Asi si chcela z fora pocut pochvalu, ze si sa zachovala podla (hlupich) pravidiel, pochvala sa nekonala, lebo zvitazil zdravy rozum a teba to mrzi, hoci by nemalo, lebo inak by si asi nebola dobra, klesla by si na uroven nas obycajnych smrtelnikov, ludi s ludskymi chybami, ludi, co nie su stale len dobri, nekonaju len a len dobro.
Ale som sa do toho zamotala, neviem, ci toto tu co teraz pisem uz ma hlavu a patu, nevadi, ja tomu rozumiem a ide mi len o to, povedat ctenej WSJGJFGFHGF, ze aj podla mojho nazoru by si mala zlozit z oci tie ruzove okuliare, co jej asi bude vadit, ale pisem to pre jej DOBRO, lebo vo vlastnom zaujme je lepsie vidiet svet realne, vo vsetkych farebnych odtienoch.
jee zanulaz super,mi do Bojnic chodime skoro kazdy rok a tento ideme,mozme sa tam stretnut co ty na to?tesim sa dufam ze to vyjde,no uz priserne kaslem praveze,bojim sa ci to nemoze byt astma,lebo mam vela alergii,ale priznaky su trosku ine tak dufam,ze nie,uz sem nejak casto nechodis ja vzdy pozeram ci tu niesi a uz si tu menej,nemas asi moc casu ze,ale som rada,teda dufam,ze Ti je uz psychicky lepsie aspon to tak vyzera,lebo celkom optimisticky pises,no nehadz sa medzi opice,dufam,ze si srandu robis,ved skoda by Ta bola,papa a odpis
Prosim vas,ja trpim panickou poruchou,teraz mam jeden problem suvisiaci s tym,a mojimi blizkimi no vlastne ludmi v mojom okoli rodinou a tak,a fakt by som sa o tom potrebovala s niekim porozpravat, lebo sa asi zblaznim.Ale nie tu,lebo mi to nepripada bezpecne,radsej na email.Ak by niekto chcel moja adresa je kamoska6@azet.sk
bambulky,pomozte mi som na stranke Zniceny zivot a nieco som tam pisala o praci a stale ma tam napadaju iba chlapy,ziadne zenske tam nepisu,tak si prosim precitajte moj pribeh a odpiste co vy nato?
cauko.no nie priamo z komarna,20 km od,ale je to okres kn.rada vas uvitam aj u nas doma pohodicka,aj by som sa tesila,keby ste prisli.my sa chystame do bojnic,tam sa stale rada vraciam,ten zamok ma velmi pritahuje.no samo aj zoo.mozno by som sa hodila medzi tie opice haha.jaj ty mas anginu?ja neznasam,ked ma boli hrdlo,a aj ked mam len zvysenu teplotu ma to vie polozit hned.vtedy ma aj koza boli.tak cim skor sa uzdrav.za tim papa
no ja by som to tiez tak nenechala,ale ako ju presvedcit neviem,ty si z Komarna?v lete chceme s priatelom niekde zajst,zeby do Komarna,by sme sa mohli stretnut vidis,u Vas dole na juhu je dost teplo ze,aj nad Bratislavou sme rozmyslali,ale co tam tam sme uz boli,aj v Tatrach,ale na juhu som teda ja este nebola,ja mam teraz anginu,kaslem,boli ma aj hlava,mam prisernu alergiu,a zistila som ze z mojho lieku od psychiatricky je mi este horsie ako bez,tak ho teraz ani neuzivam
romanoo,okres komarno,ale toto nieje prvy ani posledny pripad,vedela by som ti o tych dr. v komarnanskej nemocnici napisat celu knihu,to je tam skor masiaren.
ahojte vsetcia.na druhy den isla do nemocnice,ukazalo sa,ze neuziva drogy,no ona ma 4 druhy liekov od psychiatra a z jedneho si dala omylom o jednu viac ,a to ju drazdilo na zvracanie,to len krv ukazala,lebo ine jej nerobili,len krv zobrali.tymto sa cela scena u dr.dokoncila,dali za pripadom bodku.potom isla za sefom,ona si napisala sama vypoved,ktoru jej nechcel podpisat,a vsetko zapieral pred ostatnymi,tvrdil aj to,ze on sa s dr.ani nestretol.ona je teraz vysilena,povedala,ze neuda nikoho,ze ich zivot raz nauci dost.nechce podat trest.oznamenie,darmo jej hovorime,aby to tak nenechala.ona nechce bojovat.jooooj keby to bolo na mne,ja by som im ukazala.siisa,mala to k nam blizko,ta pekaren,kde robi je o 2 ulice od nas.prisla peso.priatel bol nastastie doma,inac neviem ako by som tie nervy sama vydrzala.neviem ti povedat ako sa mam,stavy ma nechytaju,ale aj mne sa dost rozhybali nervy koli tomu celemu,a teraz ma to sere,ze ona to len tak chce nechat,ja by som s tym urcite urobila chaos.
Neviem, na akú matku kladku vytvorili toľko po... poisťovní a potom furt nariekajú, že niet prachy na nič. Keď niet prachy, niet ochoty. To je podľa mňa tak. A odvody isto znížime a o mesiac bum a je to o 5 percent viac. Čo nás majú za magorov? Kdesi som čítala, že politik nikdy neverí tomu, čo rozpráva, preto je často prekvapený, koľko ľudí mu verí.