Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Má tam slušné priestory. Ako som už písala, neg. energiu vie dať preč, vie to aj cez telefón. Mojej mame pomohol tak, že jej vyliečil bolesť kolena, ale to nemá s neg. energiou nič spoločné. Ja som ho tu uviedla preto, lebo tu ide o depresie (strach, paniku), ktorú môže spôsobovať aj neg. energia.
Ešte raz dávam kontakt na neho:
0907 747 744
Volať po 1.
camel - podla t.c. som nasla, ze robi v sečovciach a posobi ako maser, raz bol moj muz u nejakeho masera tam, mozno aj u neho? na meno si nevedel spomenut, len, ze pan v garaži masiroval, moze to byt on? Ak to nie je tajne, mozes napisat cim pomohol tvojej mame?
dia-zivot - to to az teraz v 47 rokoch prisli na cukrovku? fuha, zvykne sa prejavit skor :( ake si mala priznaky? ci v ramci preventivky?
mavika práveže ja už mám príznaky menopauzy/47/,hormony robia so mnopu čo chcu.Niekedy je lepšie,niekedy som na tom horšie.Pridružili sa aj iné choroby,problémy.Z tých depresívnych uzkoztných stavov,panických stavov sa snažím dostať nejak.Ked som mala tie problémy tak som mala/ked sa mi začínali/38 rokov.Plno povinností,zmeny v rodine,umrtia,všeličo..a teraz ked su už deti trošku väčšie,samostatnejšie tak zase telesné choroby.
Pre Maviku
Ten pán (Tutko), na ktorého kontakt som poskytla, sa zaoberá predovšetkým odstraňovaním nečistôt z aury. Ja som nikdy nepovedala, že odstránením negatívnej energie z aury sa človek uzdraví z cukrovky. Venuje sa aj liečeniu, ale o výsledkoch žiaľ nemám presné informácie, lebo mňa neliečil, akurát viem, že pomohol mame vlastnou energiou. Nečistotu z aury odstrániť vie. Práve tá nečistota spôsobuje stavy, ktoré sa podobajú na depresiu. Ale ak nechceš a mohlo by to byť z toho, trp. Ešte poznámka. On tú nečistú energiu dá preč, či tomu budeš alebo nebudeš veriť. Jednoducho ju odstráni, ak tam nejaká je. Diagnostiku robí cez telefón a zadarmo.
DIA -ZIVOT
Ja by som netvrdila, ze sa neda vyliecit PP.
Napríklad je známe, ze pocas gravidity sa zmiernuje a po nej opätovne vzplanie, ba zhorsuje co suvisi so zvysenou produkciou placentarneho progesteronu. Dalej je zname, ze PP je menej casty v starsom veku u zien v menopauze.
V mnohych pripadoch mozno konstatovat vyliecenie. Panicke ochorenie je teda viacmenej reverzibilna porucha s doboru prognozou.
DIA-ZIVOT
Asi som sa zle vyjadrila...dobre som to myslela len sme sa nepochopili...ja som neporovnala tieto dve choroby ako rovnocenne a uz vobec nemaju nic spolocne...chcela som len poukazat na to, ze pri obidvoch ochoreniach chyba urcita latka telu, ktoru fakt nenahradi ziadna ocista aury.
mavika to máš pravdu.škoda,že sa z tých chorôb nedá vôbec vyliečiť .A v tom ani ja neverím,žeby nejaká aura..Pritom nie som proti ľudovým liečiteľom,vyskušam všetko,no zázraky málokedy sa deju...Pekný den...
DIA-ZIVOT
Asi som sa zle vyjadrila...dobre som to myslela len sme sa nepochopili...ja som neporovnala tieto dve choroby ako rovnocenne a uz vobec nemaju nic spolocne...chcela som len poukazat na to, ze pri obidvoch ochoreniach chyba urcita latka telu, ktoru fakt nenahradi ziadna ocista aury.
Sorry,pichala,chytia...