Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Mavika píšeš,že pri PP poruche serotonin je podobný ako pri cukrovke inzulin.Potom píšeš,že správne nasadené lieky vedia liečiť aj vyliečit.No zmierniť príznaky určite.Vyliečiť?Ked potom prestaneš brať liek tak sa ti to vráti?Tak nie si vyliečený.Ked si,tak to nemôžeš porovnávať s cukrovkou,lebo tá choroba sa nedá uplne vyliečiť.Viem o čom hovorím.Jeden čas som bola na liekoch,ked som mala uzkosť,depresiu atd.Je tomu už viac rokov.Také dva roky už na to žiadny liek neberiem.Predtým tak asi 6-8 rokov brala.Frontin,Ansilan,všeličo.Raz mi nasadili serotonín,no ten mi vôbec nesedel,musela mi vysadiť doktorka.Moja mama mala vyše ako 30 rokov cukrovku.Už nie je medzi nami.Co mi priniesol tento rok?Zistili mi veru cukrovku.Akurát sa učím s tým žiť.No a s tou chorobou spolu už pribudli aj iné problémy,len naštastie nie také vážne zatiaľ.Napr.ľahké zvýšenie tlaku...čo ešte ma čaká..?Diety držím ako sa dá,moc nesolim,nepijem,nefajčím ani príležitostne.Skušam schudnuť,pravidelne jem,menšie porcie,sladkým sa vyhýbam.Niekedy ma chitia aj tie uzkostné stavy,dufam,že sa mi to nevráti ceľkom.Ešteže na cukor zatiaľ nepotrebujem inzulin,len tabletky.Mama chudera dlhé roky si pychala,dvadsať rokov určite,alebo aj viac.Presne ani neviem,bola som ešte malá,chodila som len na základnu školu,ked cukrovka sa nám plietla do života.Vtedy ešte ihly,stiekačka,vyváranie..Z našej rodiny okrem nás nikto nemal cukrovku.
CAMEL
uz dlsie citam tvoje prispevky...komu tak urputne robis reklamu?
ako fajn z vedeckeho hladiska ked sa na to pozriem tak by som mohla pripustit ze aura existuje...kazdy atom ma svoju energiu - kedze clovek je z molekul tak vykazuje energiu, ktoru mozme nazvat aurou... ale ako moze niekto liecit energiu????
ja osobne poznam cloveka, ktory sa ucil u dalajlamu v Tibete (bol aj v telke a je uznavaný) a verim ze dokaze pomoct fyzicky...mala som bolesti chrbtice a po navsteve u neho som sa ZAZRAKOM :-) vyliecila...tomu je asi 6 a mozno aj viac rokov a chrbat mam v poriadku.
ale PP sa mi objavilo napriek liecitelovi pred 4 rokmi. A ty pises, ze ak sa z aury da prec to neciste tak uz budem zdrava....hahahaha...tak mi to teda vysvetli...
skus cukrovkara liecit pomocou aury, vezmi mu inzulin, dostane sa do hyperglykemie...a moze zomriet...
Ja som to tu uz pisala, ze tak ako cukrovkarovi chyba inzulin tak nam PPckarom chyba serotonin...ak nemas dostatok serotoninu tak sa prejavuje roznymi telesnymi prejavmi ako potenie, tras, pocit hrce v krku, tocenie hlavy, atd..nejdem ich teraz vsetky menovat, lebo kazdy sme iny a u kazdeho sa to prejavu inak.
takze ty chces povedat ze nejaky XY mi prikladanim ruk doda serotonin a nejakemu cukrovkarovi doda inzulin...tak to by fakt musel byt spasitel...potom by som uverila...
Spravne nasadene lieky a zmena myslenia (psychoterapia) su najlepsim receptom na liecenie a vyliecenie PP.
Múdre reči, žiaľ nie veľmi pravdivé. Ak je v tvojej aure niečo nečisté, a ak sa to dá preč, tak nebudeš mať žiadne problémy, ani depresie. Čakať sa nevyplatí, lebo čas investovaný do seba by sa nemusel vrátiť.
camel - to haha mozem napisat aj ja tebe,a lebo hocikto iný :)ty nevies u akej liecitelky som bola ja a ja neviem ci "tvoj" liecitel vie liecit, osobne si myslim, ze aby sa clovek uzdravil sam musi prist na to co mu to sposobilo a ked pochopi suvislosti a zapracuje na sebe uzdravi sa, velmi neverim tomu ze by mohol niekto len tak z cista jasna vyliecit niekoho bez toho aby sa to nevratilo spat, lebo pokial clovek nezmeni myslienky aj biopole sa dostane do rovnaje roviny v akej bolo predtym
Ak by ste chceli skúsiť očistu, tak zavolajte na toto číslo po 13 hod.:
0907 747 744
Potom dajte vedieť, či je to o inom ako u tej pani.
Neberte lieky proti depresii lebo vam ublizia.
camel - to nepomoze, ja som bola parkrat u jednej pani, ulavilo sa mi tak na 3 dni a potom to tu bolo opat