Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

siisa 25

ahoj zanulaz,mna dnes v noci zo soboty na nedelu rano okolo 3 chytil taky strasny tras,ako to je u mna bezne,ale dnes to bolo nieco priserne,trasli sa mi silno nohy,ruky,telo,zuby,strasne mi tuhlo hrdlo a ten pocit ze mi sibne,bolo to strasne,mama sa zlakla tiez uzila som hned 2 lexauriny,vypila caj na ukludnenie,trvalo to skoro pol hodiny uz som sa bala,ze budeme zachranku volat nech mi pichnu tu inekciu od strachu,no panika jak blazon,a dnes som cely den zasa prespala,ja by som asi pit nemohla este vacsia panika by ma pod parou chytila ja sa poznam,a ty ako si dnes prezila slnecnu nedelu?

Patrikomfg

Kekso, zuzanama dakujem za pomoc! Ja si nemozem rozkazat ze co mi psychiatricka ma predpisat ale citim sa fakt na picu. Vcera som bol cely den v eurovei na otvoreni a dnes v mosoni sa kupat a trpel som. Pocity take iste ako predtym vsetko v pohode proste ale vnimanie. Citim sa jak Alenka v risi divov, tak nerealne, vsetko ide mimo mna, jak keby som ani nezil. Normalne odpovedam, spravam sa normalne ale citim sa inak. Ako keby som mal namiesto hlavy proste KAMERU!!! :'( Soferujem normalne, vnimam znacky, farby, vidim si ruky nohy ale nevninam si hlavu. Neviem spravit ziadny xsicht- ci uz uskrn alebo smutnu tvar alebo barsco lebo jak keby som si nevedel ovladat tvar. Chapete to??? Je to normalne?? Mali ste aj vy niekto taketo stavy? Ja som uz fakt zufaly. Tuto noc som zase spal len 5 hodin, citim sa strasne unaveny ale spat proste nemozem, neda sa to :'(

keksa

mrkvicka ahoj, teraz sa uz mame fajn, tiez som tu nebola, maleho som mala dost choreho, dokonca sme boli az v nemocnici, ale uz je dobre :( tie sklokarske bacily mi uz lezu na nervy
:( no uz je teplucko tak je dobre. Ja tak vseliak, chystam sa k dr. na nejaku preventivku som uz 2 roky nebola, ty chodis? a inak nic take nove, tesime sa z jari :)

mrkvicka

Ahojte vsetci uz dlho som tu nebola mam teraz taky zhon a vlastne citim sa naozaj velmi dobre uz beriem len polku zyloramu a o desat dni idem na stvrtku tak dufam,ze to zvladnem ale co to pisem jasne ,ze to zvladnem.Aj ked mi je fajn stale si precitam ako sa mate toto forum mi velmi velmi pomohlo a to vdaka vam vsetkym co tu prispievate tak dik vam vsetkym.KEKSA a ty sa ako mas ako sa citis si ok a malicky v pohode?prajem pekny vikend a skore uzdravenie :O)))

zuzanama

Patrikomfg, mas to ozaj tazke, je mi velmi luto, ze musis tak trpiet. Rada by som ti pomohla, ale ozaj neviem ako. Jedno vsak viem urcite: SVOJU HLAVU NA 100 percent MAS, nepochybuj o tom. Drzim ti palce, nech sa z toho urcite dostanes.

zuzanama

Esteze vymysleli tu na zdravie.sk tu super vec s IP adresami. Evidentne si tu z nas niekto striela, vsak Spasitel, Sekretar007, Clovek-zena, Chlapec2012?
Ludia, cesnak vam na paniku ani depresiu ozaj nepomoze, hoci je to zazracna zelenina, panika si vyzaduje odbornu liecbu psychiatrom, psychologom a hlavne vela prace na sebe, so svojimi myslienkami a emociami. Detoxikacia moze pomoct, ale to vo vseobecnosti, nie len pri PP. Tak vela zdaru vsetkym pri zdolavani PP.