Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

WSJGJFGFHGF

Jan 30,tak nic neber a ver tomu ze ti to pomoze,je to to iste ako ked si povies ze vezmem to a verim ze to pomoze

Jan30

Jestvuje také niečo, že efekt AD sa po nejakom čase zníži? Ja už to môžem jesť ako cukríky - ha, ha. Už to FAKT beriem kvôli placo efektu. Niečo vezmem a verím, že mi to pomôže a aj pomáha. Nejestvuje nejaká iná náhrada za to? Možno hroznový cukor. Ja fakt neviem, čo si mám o tom myslieť a to sa mi stalo neraz a nielen s jedným liekom.

dasenka

su dni ked mi každy pomaha aj ked o to nikoho neprosim a je to prijemne ale ked prijde depka tak mam pocit že ma každy zneuživa takže je to o tom ako sa momentalne citiš

usmev:)

Zuzanama, velmi velmi pekne Ti dakujem!!:-)
ja viem, ze ten strach, uzkost, obavy boli uplne prehnane a uplne zbytocne, ja som velmi chcela zostat kludna a nechcela som sa az tak velmi znervoznit, lebo som si vedoma toho, ze to je naozaj len maturta a o nic vazne nejde, ale aj napriek tomu si so mnou telo robilo co chcelo a nie a nie sa ukludnit, bolo to proste ovela silnejsie ako moja vola a chut byt kludna:-) inak - ja som vobec nemala strach z toho, ze nebudem vediet, to nie, ja som bola naozaj velmi dosledne naucena, ja som sa bala len a len toho, ze sa mi strasne rozbusi srdce, zacne sa mi zle dychat a pod a nebudem schopna rozmyslat a hovorit (vies, vychadzam z osobnych skusenosti, pretoze sa mi taketo nieco uz viackrat stalo), preto ten strach.. ale nastastie to dopadlo vyborne, aj ked tie stresy narobili riadnu sarapatu so mnou a mojim telom, dokonca ani Lexaurin mi nezabral a to som brala 1 a pol, co bolo mojej maximum, tolko tom ho NIKDY zatial nebrala (ale nevzala som ho naraz, mala som to podelene, ze rano polka a tesne pred cela tabletka), tak som bola z toho uplne prekvapena, lebo to busenie srdca a vysoky pulz pretrvavali.. mozno bez neho by to bolo este horsie ako bolo, ale nebolo to ani teraz idealne.. ale potom to postupne opadlo a bolo to naozaj fajn:-)
ani si neviete predstavit tu ulavu, zrazu sa citim tak strasne stastne, uplny kamen zo srdca mi padol, no ako v raji:-)
dakujem este raz aj Tebe, aj ostatnym, ktori mi poradili, drzte sa vsetci!!:-)
inak, Zuzka, Tebe sa ako dari?:-) dlho som Ta "necitala":-) snad je ale vsetko v poriadku a mas sa dobre:-)
vsetkym krasny zvysok vecera:-)

WSJGJFGFHGF

ahojte vsetci,mam taku otazocku,robim si taky maly prehlad o ludoch,prosim odpovedzte mi co si vyberete s tychto dvoch otazok? 1.Vsetci su mi ochotny momoct? alebo 2.vsetci ma zneuzivaju .Dakujem za odpovede :)))

zuzanama

Usmev, srdecne gratulujem. :-)
ten strach pred maturou je normalny, u teba bol vacsi, ako je normalne, ale zvladla si to. Vzdy ked budes mat v zivote nejake obavy a strachy, spomen si na dnesny den. Neboli tie obavy trochu zbytocne? Do dalsieho zivote ti prajem, aby si sama seba co najmenej stresovala, vzdy to nejako dopadne, vsetko sa da prezit. Drz sa a maj sa krasne.

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM TOOOOOOOOOOO:-)
som naj naj naj naj naj najstastnejsi clovek na zemi!!!:-)
rano mi bolo fakt velmi zle, ale podarilo sa a dopadlo to UZASNE!!!:-)
dakujem VSETKYM za VSETKO, som velmi stastna, padol zo mna vsetok stres a citim sa ako v raji:-)

siisa 25, dakujem za odpoved!!
ja viem, ze by som to nemala brat tak vazne, ale vsetci, ktori maju PP ma asi vedia pochopit, ze ked pride ten strasny strach, stres, uzkost, tak sa nijako nedokazem upokojit, pre mna je tieto dni najdolezitejsia len ta maturita hoci viem, ze je to len obycajna formalita a ze si zbytocne nicim zdravie.. pritom som bola uz taaak dlho v pohode, uz som vsetko zvladala, aj tie pre mna najviac stresujuce udalosti, ja sama sebe nerozumiem, ze ma ta maturita opat polozila k zemi a vsetky tie hnusne fyzicke a psychicke pocity su namieste.. dakujem za ten Lexaurin, takze naisto mi zaberie, hej? ked ja mam strasny strach, ze mi pride zle ako mi obcas pred takymito stresovymi udalostami byva a ze nebudem schopna tam vobec vkrocit a nieco zo seba dostat a to som sa tooolko ucila.. len o to mi ide, preto potrebujem byt v uplnom klude, lebo iba ak budem kludna budem schopna to tam nejako odprezentovat.. takze skusim si dat asi jednu, v najhorsom pripade 2, ale 2 naraz som este v zivote nebrala, tak sa troska bojim ako moje telo zareaguje, ci mi zas nevypne z toho uplne mozog.. a kedy asi tak, pol hodinu pred tym? aby to malo najsilnejsi ucinok..
lienka lenka, tiez dakujem za odpoved!!
ja inak Lexaurin beriem naozaj v nevyhnutnych pripadoch a sama tomu nerozumiem, ale strasne na mna zautocil stres.. som si myslela, ze uz to bude v pohode, ked som vsetko tak pekne zacala zvladat, s tymto som naozaj nepocitala.. a viem, ze ked si ten Lexaurin nedam, tak budem v strasnom strese, bude mi straaasne busit srdce a to mi robi najvacsi problem, vtedy nie som schopna nic robit, vtedy len citim ten tlkot a na nic ine sa nemozem sustredit.. ja ho chcem zobrat hlavne z toho dovodu, ze potrebujem, aby mi to srdce strasne nebusilo a aby som bola o nieco viac pokojnejsia.. uz som ho parkrat brala a pomohol, ale niekedy som vzala len polku, tak to len tak slabsie zaucinkovalo a raz mi cely nezabral, ale pevne verim, ze len preto, ze som cakala ucinok uz do 10 minut.. a myslite teda, ze na to busenie srdca mi 100% zaberie? ja iba tym si potrebujem byt ista, lebo z tohto mam uplne najvacsi stres..
a ked uz to prejde, tak budem mat 2 mesiace na to, aby som zasa vratila vsetko do starych kolaji a aby som urobila nejake tie zmeny.. len nejako zvladnut ten den, hlavne neodpadnut, lebo tiez mam strach z toho, ze odpadnem, ale snad nie..
drzte sa dievcata a vsetkym Vam velmi pekne DAKUJEM za odpoved!!!:-)

lienka lenka

ahoj, lexaurin je v pohode liek, nemá vedľajšie účinky, bude ti účinkovať vždy rovnako, nedávaj si naraz veľa, max 2 ak máš ružové, biele max 3, a len ak máš moc stres. ale ja som si ho nikdy nedala napr. pred skúškou, mala som pocit že ma otupuje a neviem sa sústrediť. ale keď to preženieš budeš mimo a viac uškodí ako pomôže. myslím tak že budeš spomalená. Poznám veľa ľudí čo ho užívajú, je to ok :) ale pozor, keď ho budeš užívať moc často môže sa stať že keď si ho nedáš, budeš nervózna a podráždená.