Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

siisa 25

no aj ja som mavala tieto stavy zo skusok,moc vazne no neber ak nechces skoncit v liecbe psychiatra,a lexaurin je super ano ucinkuje stale rovnako,to je aj moj pohotovostny liek od stresu cislo jeden,mozes uzit aj 2 biele alebo 1 ruzovy,biely je 1 a polka a ruzovy 3,inak dobry je aj neurol,mne ked byvavalo zle aj tri mesiace v kuse kazdy den som uzivala jeden biely,daj si to pred skuskou tak 20 minut a budes v pohode,to stahovanie v hrdle je priserne hnusne to neznasam a tie stavy hroza,alebo mozes skusit aj kombinaciu guarany s ginko pred skuskou,mne to vzdy zabralo pred skuskou,guarana je na take uvolnenie a gingo tablety na myslenie

usmev:)

PROSIM.. potrebujem sa poradit..
takze uz som blizko - o 2 dni maturujem, v utorok.. pred dvoma dnami v noci na mna prisla strasna uzkost, nemohla som spat, zasa tie hlupe myslienky.. ale potom bolo dobre.. az dnes, zasa na mna ide strasny stres.. mam zimnicu, uplne mam az fialove prsty, zaludok totalne stiahnuty, ale aj napriek tomu sa snazim aspon trocha jest, busi mi srdce, strasne som naervozna..
potrebujem sa poradit ohladom jednej veci - kedy presne uzijete Lexaurin, aby vam stihol co najlepsie zaucinkovat? samozrejme, ze mam pribalovy letak, ale chcem sa spytat vas.. zaberie mi na 100% aj ked budem uplne velmi vystresova? len na toto mi, PROSIM, odpovedze.. minuly tyzden som bola na jednej prednaske a predpokladala som, ze ma ten prednasajuci vyvola, aby som o niecom hovorila.. schytila som strasny stres, myslela som, ze asi odpadnem, uplne sa mi zahmlilo a zuzilo hrdlo (co inak nemavam, ale teraz som mala pocit, ze sa uz viac nenadychnem), tak som si rychlo dala Lexaurin.. o asi 10 minut na to ma aj naozaj vyvolal a ja ked som kracala na to miesto odkial som mala hovorit, tak som bola presvedcena, ze naozaj odpadnem, chcela som mu aj navrhnut, ze proste nemozem, ale aj tak som teda sla a uz ked som zacala hovorit, tak cca po 5 minutach to preslo.. ono to potom vzdy nejako prejde, ale to co pride pred tym, to je uplny otras.. preto by som sa tomuto VELMI chcela vyvarovat, prist tam s tym, ze sa nebudem triast, ze nebudem mat stiahnute v hrdle a ze mi nebude srdce bit ako zvon.. takze z tohto dovodu si ten Lexaurin dam, sama psychoterapeutka mi to na taketo pre mna tazsie a stresujucejsie udalosti schvalila.. len sa bojim, ze tym, ze tento mesiac som ho castejsie brala, nehovorim, ze uplne casto, ale tak sem tam ano, tak ze uz sa znizil ten ucinok a ze mi nezaberie, lebo stres bude ovela vacsi ako to, ze ma to ma upokojit.. niektori ho to beriete castejsie, tak sa vas chcem opytat - zabera vam stale tak isto? aj v tych najvacich stresoch a uzkostiach? kolko ho beriete? ja planujem vziat 1 tabletku, ale bojim sa, ze to bude malo, ale zas viac ako 1 sa bojim, aby ma to neotupilo a aby som zas nebola v stave, ze nebudem vediet rozmyslat.. tak ako, neviete mi poradit? a ano, ja viem, ze sa to treba naucit zvladat aj bez liekov, ale je to dlhodoby proces a prave preto viem, ze to na tej maturite nezvladnem, lebo mam fakt velky stres, ktory tesne pred bude este vacsi, ved sa poznam.. a uz mm presne plany - hned po maturite mam 2 mesiace volna, 2 mesiace budem na sebe pracovat, uz aj planujem co vsetko by som chcela absolvovat a buduci rok bude, pevne verim, o nieco viac zvladnutelny a o nieco menej stresovy ako bol tento..
a este nieco chcem len spomenut, ze zaujimave, ze ako sa hovori, ze cim castejsie ides do "ohrozenych" situacii, tym to bude casom lepsie a lepsie, az ti to uz nebude robit problemy.. ja som presne podla tohto postupovala, do takeho juna som bola viacmenej uplne v phoode, vsetko som zvladala bez problemov, aj odpovede v skole, aj cestu MHD, aj vsetko.. a potoom prisiel jun a s nim aj obavy na maturitu a cely jun som opat prestala zvladat obycajne odpovede, obycajne referaty a zavrsenim celeho toho je maturita..
a to pritom mam take dni, ze naucena som, pridem, budem suverenna, neprideme zle a zvladnem to a citim sa strasne fajn.. ale hned na to pride myslienka, ze mi pride zle, lebo som to cely jun pred odpovedami zazivala a hned sa citim ako uplny hlupak.. pritom chcem uz byt taka dospela, chcem to tak suverenne zvladnut ako vacsina mojich spoluziakov, chcem tam prist s vedomim, ze to vsetko viem, ze im to krasne odprezentujem a dostanem 1 a zacnu sa prazdniny.. ale ked tie obavy dokazu v takej rychlosti prist a v takej rychlosti dokazu zahubit vsetky tieto krasne myslienky, hned vo mne vyvolaju obavy a vsetkemu je koniec..
dakujem vsetkym za precitanie a odpoved!!

siisa 25

chripka uz presla,ale ta alergia to je des,len kycham a kycham,mam dopuchnute oci.ze ledva vidim,nos a usi aj oci aj v hrdle ma svrbi,tie teploty mi uz idu krkom,a seno pokosene ani nehovorim,a stenata sa ako maju?

zanulaz

cau siisa.nehnevaj sa,ale za den mam tolko roboty,aj okolo steniat,plus do roboty chodim,kym pride cas,ze by som si mohla sadnut,tak padnem do postele,a uz ani neviem o sebe.inac som celkom v pohode.ako citam,tak ty sa nemas dobre,zas ta chytila alergia.jajajaj.s tym nemam ja skusenosti,to ti neviem poradit.a inac ta chripka ta uz presla?

WSJGJFGFHGF

tak nevadi,v nouzi poznas priatela. C L O V E K, skor veri,tomu co chce povazovat za pravdu,pretoze nema dost trpezlivosti k objavovovaniu.Zavrhuje veci nalahke,co idu do vadsej hlbky,pretoze je pisny a naduty.A predovsetkym odnmieta veci paradoxne,pretoze podlieha beznemu mysleniu.