Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

WSJGJFGFHGF

ahojte Zivot a Siisa 25,mam len jednu radu precitat si Knihu MILUJ SVOJ ZIVOT,mne hrozne pomohla teraz vidim aky je zivot krasny a jednoduchy.

zivot

zmenilo (odoslala som omylom skor príspevok... V našej rodine sú depresie dedičné a mohla som to zdediť aj ja..alebo možno ešte.... Osud je nevyspytateľný

zivot

Aj tak ti dakujem za odpoved. Bolí ma ak vidím svoju sestru takto trpiet, ale nadovšetko ju mám rada. A prajem aj tebe, aby sa to jedného dna zme

siisa 25

ahoj zivot,ano su to presne prejavy depresia,mam to tiez a tiez som takato,vyslabnuta,malo jem,nikde nechodim,sedim stale doma,skoro s nikym nekomunikujem,alebo velmi malo,bojim sa vsetkeho,uzivam neurol,aj seroxat som uzivala,ale uz neuzivam.&ale poradit Ti neviem,lebo si sama sebe neviem poradit,ja len,ze je to teda ta depresia.

zivot

Ahojte, chcela by som vás poprosiť o radu a váš názor. Moja sestra už dávnejšie nie je v poriadku-videli sme to všetci, len ona si to nechcela pripustiť. Pred pol rokom sa priznala, že navštívila psychologa a trpí depresiami. Užíva Stilnox, Neurol a Seroxat. No ja mám pocit ako keby tam bolo okrem depresií ešte niečo iné. Absolútne odmieta chodiť do spoločnosti, nič sa jej nechce.Stále sedí iba doma. Ani ked ju volám von, tak so mnou nepojde, vymyslí si rôzne výhovorky. Všetkého sa bojí, všade vidí špinu a v jednom kuse sa len sprchuje (každý večer/. Je úplne zoslabnutá, nič neje, sladkostí sa ani nedotkne. Viem, že vy ju nepoznáte a nepomožete mi s jej diagnostikou, len by som chcela vedieť, či sú toto prejavy depresie......Mám ju veľmi rada a chcem jej pomôcť.