Depresia a panicka porucha

Súvisiaci obsah

svelka

ahoj 111dasenka,mohla by si mi napísať aké lieky si užívala, ja som tiež skúsila kopu a nič moc nepomohlo, možno Frontin,ale ten
sa nemôže dlhodobo....
môžeš na xpiskotik@seznam.cz
ďakujem

bea99

ahojte,liecim sa 15 rokov a stale som na zaciatku,tento rok som bola aj v nemocnici.Tam mi dosť pomohli,len som si to nejak neudržala a som tam kde som bola.Môj problém je vratit sa do prace,zvladnem obchod,aj ked si musim pisat listky.Aj lekara,kde nemusim,ale do roboty,to je pre mna nepredstavitelne. No je to psycho.Mam tolko somatických problémov,že to je niekedy hrozne.Zda sa mi,že čim viac sa vo mne rýpu,tým je to horšie.tak sa všetci držte!!!!!pa,pa

111dasenka

ahoj kiara010 po prečitani tvojho prispevku som mala pocit že čitam o sebe rozdiel je iba v tom že chodim už dva roky k psychiatrovi,ale zatial ziadne lieky nepomahaju a ja sa citim stale rovnako momentalne začinam u psychologa s terapiov tak dufam že sa stane nejaky zázrak a zaberie to...ak ti môžem poradiť neskušaj sa liečiť sama najdi si dobreho psychologa

ildi17

Ahojte,
ja mam tiez uzkostne stavy.
Rena23 chcela by som sa ta na nejake veci popytat. Mohla by si mi dat svoj mail alebo scype? dakujem vopred. ika

gravity

bol, mám čerstvo vyšetrenú krčnú chrbticu, podrobne zoskenovaný mozog. čítal som, že najnovšie výskumy migrény ukazujú na príčinu v hladine serotonínu, čo je vlastne prípad našej choroby, takže mám pocit, že to spolu súvisí, lebo to prišlo spolu, nikdy predtým som bolesti hlavy nemal, ani po opici :)
čítal som v ktoromsi fóre príspevok dievčiny, ktorá to mala tiež takto spojené s bolesťou hlavy a šije. no nič, zájdem ja za mojou psychiatričkou a spýtam sa jej, čo s tým.

rena23

Gravity, ja AD bezne kombinujem s analgetikami, dokonca mi ich predpisala dr., ktora vedela, ze ad beriem (coaxil). Neviem, co to robi v kombinacii s xanaxom, ale s ad by problem byt nemal. Bola si na vysetreniach, ci bolest hlavy nesposobuje nieco ine?

gravity

ahojte, mám pp diagnostikovanú pred vyše mesiacom, prvý atak na druhý deň sprevádzala bolesť hlavy a krku spojená so žalúdočnou nevoľnosťou. beriem seroxat a xanax a úzkostné stavy a derealizácie úplne pominuli, ale bolesti hlavy, niekedy silné, inokedy slabšie, stále pretrvávajú. máte s tým niekto skúsenosti, čo sa s tým dá robiť, keďže ad sa nesmú kombinovať s analgetikami či antimigrenikami? akupunktúra a reflexná terapia mi na to zatiaľ nepomáhajú. poraďte, prosím, ak viete.

kiara010

ahojte,práve som dočítala Vaše príspevky, tiež trpím PP asi po ročnom chodení na naurologiu, nikto mi to nepovedal musela som na to prísť sama, asi rok nechodím nikam sama, otravujem svojim blízkych, už im to ide na nervy, mám malé deti a uvedomila som si, že im vlastne ubližujem, akokeby nemali mamu. Nechodím na rod. združenia, nezbládla som nástup malej do škôlky - zostala doma, čo mi vôbec nepridalo, lebo je veľmi nezvládnuteľná, u psychologa som ešte nebola skúsim začať sama. U manžela som nenašla pochopenie, čo ma úplne odrovnalo. Tiež mu vadí, že som bez práce,ale ako si nájsť prácu, keď nemôžem vyjsť na ulicu.