Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
dakujem za odpoved. bolo mi vcera hrozne,trvalo to dlho. zlakla som sa. som v zahranici,nemam lieky. zdravotnictvo je tu o nicom. este raz vdaka za odpoved.
Ahojte. Skuste Orgonit. Jeho ucinky na mna boli az prekvapujuce. Nejake su aj tu: www.sambaly.sk
mal som niekolko panickych zachvatov niekolko krat denne
prosim!
ahoj! mal niekdo viac krat denne panicky zachvat? prosim,dajte niekdo,nieco vediet.
niekedy to trva aj 2 tyzdne ak to neprejde navstiv lekara
dobrý večer chcelA By som poprosiť o radu.Brala som citalopram teraz mi lekár zmenil liek na Elizeu..berem ju týžden ale akoby nezaberala, cítim sa mimo, som nervozna, každu chvilku mám pocit že vybuchnem točí sa mi hlav je mi zle no hrozné...neviem či mám ešte vydržať a dať si radčej polku neurolu alebo čo...
ahojte.. vcera som mal moc moc derealizasiu a depersonalizaciu... divne videnie opet atd.. a v takych krajsich dnoch. .dufam ze tobolo iba z vycerpanostiz tyzdna... dnes je moc pekne-slnecno ..tak dufam ,ze dnes to bude lepsie . vy sa ako mate ??? hmm a vsetci povinne odpovede :DDD
serotoninovy syndrom(privela serotoninu) je dost casty pri mnohych liekoch, nielen SSRI
en.wikipedia.org
Ked nie je ale priporudky, tak sa situacia vyriesi do 24 hodin tym, ze clovek prestane brat to, co mu ten syndrom sposobilo.
Ovela castejsie ale ale problem pri snahe prerusit branie SSRI drogy, kde medzi 20 az 80% ludi podla roznych liekov, ma velmi silne navykove zavistlostne problemy, hlboke depresie a podobne
en.wikipedia.org.