Poprosila by som Vas, ktori mate skusenosti s liekmi proti depresii Anafranil, ake ste mali neziadujce ucinky, menila som si Seroxat, ktory mi nevyhovoval a lekarka mi predpisala Anafranil, medzi inym neziaducimi ucinkami sa z nich vraj pribera, napiste mi prosim ake mate s nim skusenosti. Dakujem.
Depresia a panicka porucha
Denca a co navaly tepla, zasklby svalov mravcenie...ale mna hlavne zaujimaju tie navaly do hlavy, bleeee umieram mam naval akoby sa mi krv vyliala po mozgu...hmm???... a co mravcenie tvare a potenie???...
ahojte baby:-)) no dnes mi bolo tak nanič ako už dlho nie , myslela som že nedojdem ani k lekárovi..a ten mi povedal že ten nový liek ELIZEA ešte asi nerzačal učinkovať preto tie stavy mám si dokonca polku pridať a k tomu neurol..........no ale dnes to bolo hrozné...dufam však že nejako to vydržím a snad lieky zaberu
ako,usmev? maturity?
tiez som sa musela pozbierat,kvoli synovi.ale zivot je uz raz taky,vzdy nachysta nove prekvapenia. problemy vzdy boli aj budu. a kedy sa ti to ma narodit?
pride ten den,ani si to nevsimnes,a budes v pohode. vsetko sa zmeni,ked sa ti mala narodi. nebudes mat cas sa zaoberat svojimi problemami,vsetok cas a energiu si bude vyzadovat babatko. vsetko ostatne pojde bokom. budes jej chcet dat len to najlepsie a pri tom pomaly zabudnes na strach. a ked nieco velmi chces,uspech sa casom dostavy. len k tomu trba trpezlivost,pevnu volu. ale raz bude vsetko ok.
byvam v rodinom dome a chodim kazdy den i na dvor aj pred dom na chvilu.par metrov od domu a potom spat.len nech uz je ten den a ja sa citim v pohode.tiez koli dietatu si sa mosela dat do kopy.
ja musim kazdy den sadnut do auta a brat syna do skoly. neviem ci byvas v cinziaku,alebo v rod. dome. skus najprv,len na blizku,alebo na dvor. viem,ze je to tazke. kazdy den aspon na chvilu. aspon ja som to tak robila. casom ten strach prekonas,uvidis. ved to aj pises,ze chces. a ked chces,tak to aj zvladnes.
ja nikam nechodim lebo mam strach ze odpadnem alebo sa mi nieco stane zo srdcom bo mne tak zacne byt srdce,ale to je vsetko stoho strachu a ja ho chcem prekonat ale neviem ako
ked tak,tak sa idem prejst sama. aj ked mam niekedy strach,ale idem. prevetrat hlavu sem tam treba.
ahoj hubinka. nechodim velmi medzi ludi. ani neviem preco. povedzme,ze nemam s nimi najlepsie skusenosti,a ono nikoho nezaujima co sa somnou deje. kazdy je zaujaty sam sebou.