Po kolkych dnoch od pohlavneho styku mi test ukaze ze som tehotna?
Po kolkych dnoch zistim ze som tehotna?
nemavam ets epravidelnú menstruaciu meskava mi niekedy tri nikedy 4 dni ako kedy. amala som pohlavný stik z priatelôom bez ochrany a sa bojim ze som tehotna lebo sme mali sex dva krat po sebe zasa nie hned po sebe ale po 20 minutach a bojim sa cio to mozem byt tehotna ci nieco v nom ostalo este z toho prveho sexu? prosim poradte mi
mohla by som otehotniet 2 dni po tom ako my skoncil menzes? zo zaciatku som to brala v pohode lebo nikdy som ich nemala presne a brala som to aj tak ze som bola dost nervozna(rozisla som sa s priatelom a on mi to dost stazoval) a mesiac som bola chora moze to mat nejaky vplyv na to ze mi meskaju?
Mna testy zatial neklamali..ked som bola tehotna spravila som si asi 2-3 dni po vynechanej ms a bol poozitivne hned...potom ked som myslela ze som tehotna som si robila ale bol negativny cize som nebola..a potoms me xceli babo a mne meskali asi 11 dni tak som si urobila testy a 2 mi vysli pozitivne ale o 2 dni nato som dostala ms cize mozno som aj tehotna bola ale islo to prec s ms skoda..nabuduce to snad vide uz casu dost =O))
no s tymi testami je to zaujimave ja som chcela dietatko z napetim som cakala na den ked som mala dostat kramy a nic taka som bola nervozna aj ked musim povedat ze som sa od prveho dna citila tak nejak divne dacoi mi hovorilo ze som tehotna tak po 5 dnoch som robila test a ten nic cakala som dalsich 5 dni a zase nic take sklamania som zazivala este aj po viac jak 2 tyzdnoch ale to uz som vedela ze daco neje v poriadku lebo mne kramy meskali maximalne 14 dni tak som sa na testy vykaslala a sla rovno k lekarovi a ten ma tak milo sokoval tehotenstvom ze som sa nevedela spametat takze tak s tymi testami :-)
emo.darkgirl, ovulácia by mala prebiehať cca 14 dní do začiatku poslednej menštruácie, ale je to veľmi individuálne - poznala som babu, ktorá 2 krát otehotnela POČAS menštruácie. Čiže treba sa chrániť (viem, že teraz už je neskoro ti to hovoriť, ja len aby si na to nezabudla v budúcnosti). Teraz už ti len zostáva čakať. Never testom, ktoré sľubujú výsledok 5 dní po oplodnení. Zú zbytočne drahé a často falošne negatívne (po tom, čo som s nimi mala zlú skúsenosť som si všeličo našla na internete). Počkaj si minimálne do termínu menštruácie, potom je najlepšie použiť ranný moč - a aj svetloružový prúžok je prúžok.
No dúfam, že ti to dobre dopadne, daj vedieť. A nabudúce použite aspoň kondóm (ja viem, že to nie je ktoviečo, ale neriskuj!).
emo.darkgirl, pravdepodobne to tu už bolo písané xkrát, ale keď už tak... plodné dni sú asi tri dni cca uprostred menštruačného cyklu, no a to sa ráta asi takto. Prvý deň je prvý deň poslednej menštruácie, ktorú si mala. Takže deň, kedy si začala naposledy krvácať (dúfam, že vieš) rátaj ako 1. a teraz 2., 3., 4.,... až po dnes a máš to. Už vieš? Hm, aj keď ono to s tými plodnými dňami celkom nefunguje ako by malo, žena by pri tom mala mať pravidelný cyklus aby sa to dalo exaktne posúdiť a navyše ovulácia má aj iné "príznaky", no nebudem ťa zaťažovať. Použili ste nejakú núdzovku? Myslím antikoncepciu po? Verím, že všetko bude ok, dzžím palec...
Ja mam dost velky problem...neviem ci nie som tehotna...je pravda,ze kazda mamicka by bola rada,keby bola tehotna...no ja este dieta mt nechcem...
Mam 18 rokov...a vcera (18.6.2008) som mala pohlavny sex so svojim priatelom...no maly sme ho nechraneny a on sa do mna ... ved viete co...
Pocitala som si aj oplodne dni,no trosku zlesom to pochopila a dnes som zistila,ze plodne dni som mala mat inokedy ako som si povodne myslela....ovulaciu mam mat podla nich dnes...
Prosim vyvradte mi ze nie som tehotna...Dik...
CUKRÍK,Ty si ale riadna potvora!Písala si to tak vážne,že v tej chvíli,ked som Ti odpisovala som mala v hlave tolko myšlienok,či aj ja som bola taká Ty???Koniec koncov,to je každého osobná vec ako narába a hazarduje so svojím životom,resp.s tehotenstvom.Tak som rada,že si o.k ahoj
PIPINA:prepac nenapisala som ze sme mali ochranu.....to potom meni okolnosti....ahoj
MIRKAAA:ahoj ..uz je vsetko v poriadku ako si si mohla precitat v tom predchadzajucom texte.....jak s ti chcem len podakovat ze si mi napisala...aj ked by sa mi popravde pacilo mat dieta tak v tomto veku este nie:D to by ma nasi zabili asi...DAKUJEM!!!