Po kolkych dnoch od pohlavneho styku mi test ukaze ze som tehotna?
Po kolkych dnoch zistim ze som tehotna?
ahojte.....uz je to konecne v poriadku...vsetko ako ma byt:)) som velmi stastna!!!
PIPINA:preco by som bole nezodpovedna???ved som napisala ze smesi davali pozor a tak.....a nakoniec je vsetko v poriadku..aj tak som nechcela tomu verit pretoze nemala som ako otehotniet..a co sa tyka tej antikoncepcie tak...aj to bude alebohuzial az beskor bo mama by ma asi zabila..:D ale ja nic v zlom..ja som rada ze si sa ozvala a dakujem ti !!!:)
tehotensky test RapiClear to ukaze uz na 5.den od oplodnenia, nemusite cakat na menstruaciu....stoji 120,-
cukrik no po prvom styku sa stava, ze ti to meska a ked to nebol prvy styk tak mozes byt prechladnuta, ale aj to co asi nechces a to tehotenstvo neboj mam kamosku ktora v tvojom veku mala baby a teraz ma 3 rocne dieta a je happy tak drzim palceky a ozvi sa ....
TAK CUKRÍK TO MÁŠ TEDA PRÚSER.Ja neviem,ale myslím že aj ked máš len 16 rokov,si velmi nezodpovedná.V dnešnej dobe je tolko dostupnej antikoncepcie a vy baby takto hazardujete!Skús si kúpit tehot.test.Čo by dali druhé ženy zato,aby mohli čakat dieta...Držím Ti palce,aby Ti to dobre dopadlo.ahoj
ahojte....ja mam 16 rokov a mala som pohlavny styk....bolo to pred 6 dnami a v ten den som mala dostat menstruaciu..a este stale ju nemam ..ja sa strasne bojim ze som tehotna...ale necitim sa nejako inak akurat ked som na wc citim bolest...taku ako keby ma nieco reze..ale to som uz mala jaj ked som bola prechladnuta...prosiim napiste mi nieco ak tu niekto je...dakujem :(
ked ma trochu boli maternica znamena to ze som tehotna?
ahojte,xcem sa nieco spytat,mam 21rokov a xodim s priatelom uz skoro rok,a nepouzivame oxranu,ale dava pozor,no minule sa stalo nieco cudne,ked sme sa minule milovali,to bolo na 25.den od mojej poslednej menstuacie a ked ho vybral von,tak bol od krvi,tak som si myslela,ze som asi dostala,no ked som prisla domov tak uz nic,a tak nic nieje uz 9dni,tak newiem co sa deje,a pred dvoma dnami som mala 2dni take hnacky,a citim sa nejak zle a citim strasny tlak v bruxu a ma boli,newiem co to je...tehotensky test s tym este xcem par dni pockat,ale xcela by som vediet vas nazor,co si o tom myslite,dakujem.Natalka
nadovka, mne lekar tiez tvrdil, ze nie som tehotna, ze mam len zvacsenu maternicu, ale u mna boli narozdiel od teba pozitivne teh.testy...lekar mi hovoril, ze krv netreba brat, ze jasne vidi, ze tehotna nie som a povedal, ze ak mam pochybnosti, tak mam prist o 10 dni na kontrolu (vtedy som bola uz v 9 tyzdni tehotenstva)...kazdy den som si robila test, ci sa nahodou nezmeni, pretoze som nevedela, ci verit testom, ci lekarovi a ked som o 10 dni k nemu prisla, mala som v ruke 13 pozitivnych testov, aby som mu ich ukazala, ale on tvrdil, ze mozu vsetky byt chybne! spravil ultrazvuk, nic nevidel, zase povedal, ze len zvacsena maternica, ze to moze byt podozrenie na mimomaternicove, zobral mi krv a kazal prist o 3 dni na vysetrenie...o tri dni mal potvrdene z krvi, ze som tehotna a odrazu videl aj v maternici drobceka, tak mi konecne potvrdil ze som tehotna a z velkosti plodu a aj podla poslednej menstruacie vyratal, ze som v 12 tyzdni tehotenstva :) moja dcerka ma teraz uz 3 roky