Po kolkych dnoch zistim ze som tehotna?

Súvisiaci obsah

sharlote:(

lenulik:)...ja neviem co to je, aj minuly mesiac som to tak mala a normalnu menstruaciu som nedostala vobec..iba toto...aa teraz by som ju mala mat az o tyzden....bojim sa:(

sharlote:(

ludia potrebujem pomoc, bojim sa ze som tehotna, lebo uz druhy krat mi prisla menstruacia, ale nie ako obvykle, ale len proste tmavy vytok, ktory som inokedy mala uz len ku koncu svojich dni..moze to byt nejaky priznak?:(

leninka

amy27 asi si ten test ani nejdem kupovať, nemám pocit a ani žiadne príznaky, že by som bola vtom. Tak si počkám na menzes, šak ho mám mať za týždeň.

amy27

No a inak ešte som zabudla podotknúť, že sa mi strašne začali robiť vyrážky, hlavne na tvári a na chrbte - a to ja som vyrážky nikdy nemala, vždy som mala suchú pleť! Myslíte že to môže mať s tým niečo spoločné? A teraz som si všimla že mám dosť zdurené mliečne žľazy, také tvrdé...

amy27

No s tou pomocou rodicov som to myslela hlavne financne, tym ze budeme mat kde byvat a tym, ze nie su taki, ze by ma kvoli tomu vyhodili z domu...

wwww

amy, zrela asi nie si, ked ti musia pomahat rodicia, lebo na to nemas...leninka a preco si sexovala bez ochrany? nebolo na kondom?

Najčítanejšie články