Po kolkych dnoch od pohlavneho styku mi test ukaze ze som tehotna?
Po kolkych dnoch zistim ze som tehotna?
mne sa dostavili priznaky asi az tak po dvoch tyzdnoch ak si dobre pametam..niektorym sa ani neukazu
tych pripadov ked zlyha hak je naozaj velmi malo... hak je nato aby ta chranila a kludne sa partner moze spravit aj dnu a bez kondomu... podla mna si si len vsugerovala ze si tehotna... sprav si test a uvidis
hmmm...ked si to tak citam teraz asi je to blbost...tak ale poznam pripad ked zlyhala hak..preto som trochu neista..co myslite?
asi je to sprostost ked beriem hak ale predsa nic nie je stopercentne..tak neviem..v nedelu sme mali s priatelom sex a spravil sa dnu.od utorka som bola strasne unavena stale uz po zobudeni rano, cely tyzden..potom stredu som zjedla poslednu tabletku a potom prestavka. sobotu som dostala menstruaciu, ale taku inu ako vzdy..slo zo mna len nieco velmi tmave a velmi huste (nic cervene:)a len styri dni.cize sobotu, nedelu, pondelok a utorok, teda dnes uz len minimalne slabulinke..nedelu den po zacati ms mi prislo zle a som vracala (po vela vela rokoch - uz som aj zabudla ako sa to robi), potom mi uz zle na zaludok nebolo ale mala som slabe krce v bruchu, sem tam taky riadny silny.. dostala som aj horucku vyse 38. na druhy den teda pondelok uz ziadna horucka ziadna nevolnost, len stale unava, bolela ma hlava a slabe krce..a dnes utorok to iste.. neviem ci predsa mozem byt tehotna...zda sa mi to tak privela nahod naraz..len mi tam nesedi ta hak no..prosila by som o nazor..len ma nezdzubavajte hned plis ze som hlupa a tak... :)
baby je mozne ze som tehotna? boleli ma prsniky asi tyzden potom som dostala menzes a uz ma nebolia. mozem byt tehotna? inak ine zmeny som nespozorovala !!!
plevova... chce to ochranu... naco riskujes?? ...