Po kolkych dnoch zistim ze som tehotna?

Súvisiaci obsah

amy27

Leninka, ja už mám aj skúsenosti s testami, bo párkrát som už stresovala, ale to tiež ešte predtým ako sommala dostať menzes, ale toto sa mi ešte nestalo, že by mi to meškalo... Pôjdem si určite zajtra kúpiť... a tak si kup aj ty... alebo pockas dokym nebudes mat mat menzes...?

leninka

amy27 aj ja idem do maturitného ročníka. A tiež mám teraz trošku pochybnosti, lebo som mala sex bez ochrany. Skús si, pre väčšiu istotu, zajtra kúpiť tehotesnký test, ale nie moc lacný. radšej tak okolo 100,--Sk. Tie lacné vraj nie sú moc dobré. Rozmýšľam, že by som si aj ja mala ísť kúpiť.

amy27

Ahoj Leninka, no veď aj ja minimálne už týždeň mám taký pocit... Len idem teraz do maturitného ročníka, neviem čo budem robiť ak náhodou tehotná som... akože život sa mi nezrúti, s priateľom sme už zrelí vychovať bábo aj rodičia pomôžu... keby som už bola po mature, asi by ma aj tešilo mať malé :) Ale takto... dúfam, že to je len poplach :D

leninka

Ahoj amy27 toto sa stalo aj mojej kamarátke. A skončilo sa to tak, že neotehotnela a dostala to. Pocit, že už to má dostať, mala asi 2 týždne.

amy27

noo veď ja som si už včera chcela kúpiť, len som si povedala že ešte počkám pár dní či náhodou... bo ma brucho stále tak pobolieva akoby som každú chvíľu mala dostať už...

amy27

Ahojte! Mám otázočku, dúfam že mi pomôžete. Menzes mi mešká už 4 dni, čo nie je až tak veľa ale vzhľadom na to, že ho zvyknem dostávať už tak 3-4 dni skôr, mám isté obavy... S priateľom okrem prerušovanej súlože nepoužívame žiadnu antikoncepciu - totiž HA mi nerobila dobre (odpadávala som), kondómy akosi vždy naschvál praskli atď... takže neviem, či náhodou nebude prírastok... lenže hovorí sa, že žena má intuitívny pocit, že bude matkou a ja vôbec taký pocit nemám. Okrem vlčieho hladu a napatia v prsich iné príznaky nepociťujem, a rovnaké mám vždy ako súčasť PMS. Okrem toho mám pocit, že tam dole môžem mať akúsi infekciu, bo ma to tam stráááášne páli... Môže aj to oddiaľovať menštruáciu? Alebo to môže byť aj tým, že v poslednej dobe dosť veľa cvičím (Hlavne brušáky)? Ďakujem za odpovede :)

Najčítanejšie články