Po kolkych dnoch zistim ze som tehotna?

Súvisiaci obsah

andry 1

Chcem sa opytat ci mas aj bolesti ,pretoze uvadzas ze mas citlive prsia,ked mas dostat krami tak ta mozu bolet prsia. Ja ked som bola tehotna furt som bola nafuknuta,ale nechapem preco nejdes k lekarovi.On by to hned urcil ci si ked by ta vysetril.

D_nika

ja som mala test, na ktorom bolo pisane, ze podla nejakych tych latok v moci to zisti oplodnenie uz pat dni po potencionalnom pocati...

nadovka

Ja som už u lekárky bola, ale tá mi povedala, že mám zvačšenú maternicu, ale nič tam nevidí. Lenže mňa stále bolia prsia, hlava, mám veľa slín.

mimi.a

nadovka... mozno je to len psychika.. ak su testy aj teraz negativne, pravdepodobne tehotna nie si. Ak mas podozrenie na mimomaternicove tehotenstvo, uz davno si mala byt u lekare na prehliadke. Tuna ti to cez internet tazko niekot vyvrati alebo potvrdi:))

klaudinka889

da sa to zistit po 4-tyzdni ked plod dietata ma 4mm a 1g.
treba si skusit po tom 3-tyzdni urobit tehotensky test.

s pozdravom klaudia

enya

Tiež som si robila test, menzes mi meškal už týždeň. Výsledok- negatívny. Tak som šla ku lekárke, že asi nejaký zápal alebo čo a ono tam to maličké zlatučké krásne miminko bolo. Dnes má tri a pol roka.

mamina01f

potom ma doktor objednal na sono a tam zistil podla velkosti plodu 1Otyzden,takze ja som si ako tehotna veselo menstruovala

mamina01f

jaj s tymi testami je to zajimave.ja som v 27tyzdni a na zaciatku som mala uplne normalnu menstruaciu,len som citila take napinanie prsnikov,to som si urobila asi po tyzdni test.ten bol pozitivny.niak mi to nedalo a na gynde mi zobrali krv a sups vyslo tehotenstvo.

Najčítanejšie články