Po kolkych dnoch od pohlavneho styku mi test ukaze ze som tehotna?
Po kolkych dnoch zistim ze som tehotna?
kazdy test je iny. chod do lekarne.kup.Tvrdia ze 1 den vynechania ukazu vysledok...
a moja teta bola tehotna a mala 5 mesiacov normalne menstruaciu.. isla na gyndu a dr jej nechcela robit ultrazvuk ze vsak ma menzes a ona na tom trvala bo citila ze caka dalsie babo a bola tehotna... a 5 MESIACOV NORMALNE MENSTRUOVALA !!!!!
no a menstruaciu si mala? pri mimomaternicovom tehotenstve sa rovnako tvori hcg, takze test je pozitivny, snad o cosi neskor, ale kazdopadne sa zisti pritomnost tohoto hormonu. priznaky? priznaky tehotenstva zena ma cca po 7 tyzdnoch tehotenstva, ked uz to ma davno overene, vacsinou testom a usg. tie "priznaky" si si najskor vsugerovala.
nadovka: co to tu riesis? ked ie si si ista a mas priznaky, pripadne bolesti, tak bez k lekarovi, neviem naco cakas!
tak stale plati, ze az o cca 14 dni. ak si vobec otehotnela. dva dni pred ocakavanou menstruaciou by si nemala mat plodne dni. ak by si mala, a teda by prebehla ovulacia, menstruaciu by si aj tak nedostala nacas, az zhruba o tyzden az dva. takze plati 14 dni. ak si menstruaciu aj dostala, tak je velmi velmi pravdepodobne, ze tehotna nie si.