Po kolkych dnoch zistim ze som tehotna?

Súvisiaci obsah

pepe75

ahoj princeznicka, mna len mrzi, ze tie deti maju prvoplanovy sex a nemyslia na nasledky a hlavne choroby!...a este si skracuju detstvo...potom mi 19rocny kolega zadre,ze on ma svoje odj....e, ved to nema byt len mechanicka zalezitost...alebo ano...

princeznaa889

pepe75...vies, ze tvoje tupé odpovede nikoho nezaujímajú? ked chces kritizovat tak môzes doma manzela, ale sem si chodia ludia pre rady..tak si daj odchod....

pepe75

re:mia
decka,decka...najprv zasuvaju kade tade apotom si liecia svoje nevolnosti a kruhy pod ocami na nete...a co tak si kupit gumu? ved je to lacnejsie ako dieta alebo potrat...

mia

cakam menstr. za cca 3-5 dni ale uz dva tyzdne mi je fakt zle od zaludka..podbrusko ma tiez boi uz dva tdyzdne napina ma...no a vyzeram ako by som flamovala 24hodin vkuse..mam sucho v ustach hlava ma pobolieva a citim sa ao dobita...testovat je este skoro,,,,mali ste niekto taketo priznky,,?

deby

Hah ja som sa tu narodila .... lebo moj ocko je anglican...... hah a ked robim nejake chiby v pisani tak prepacte lebo neviem az tak pisat slovensky ..... vševedka - TEBE dakujem z celeho srdiecka aspon ty ma vies pochopit .....

vševedka

Deby, a čo robíš v Anglicku, v 15 -tich?
A neboj, urobila si síce hlúposť, ale každý problém sa dá riešiť, ver mi. Sčasti možno poradiť aj tu.

deby

Hah diky ..... moja kamaratka bola tiez tehotna .. a gynekolog jej pichol iniekciu a uz nebola tehotna ja neviem jak sa to vola presne .... ale pomohlo jej to a moze mat deti aj v buducnosti ,,,, mozno tu v Anglicku je to ine ... a ked budem tak navstivim gynekologa mozno mi poradi ...

vševedka

Machulka, sorry naozaj ide o Deby, asi som mala nejaké zatemnenie, ale to čo som tu od tej Deby čítala ma fakt vzalo.